تاکید بر حل بحران سوریه با گفتگو

پنج‌شنبه 12 آبان 1390
07:33
تاکید بر حل بحران سوریه با گفتگو مخالفان دولت سوريه بر حل بحران اين کشور از طريق گفتگو در فضاي مناسب و پرهيز از خشونت تأکيد کرده و با اعلام مخالفت مجدد هرگونه دخالت نظامي خارجي در سوريه، طرح اتحاديه عرب را تنها راه حل براي اين وضعيت دانستند.

"رجاء ناصر" دبيرکل کميته هماهنگي ملي نيروهاي تغيير دمکراتيک در سوريه در گفتگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: کميته هماهنگي بلافاصله از طرح اتحاديه عرب با توقف خشونت و حل بحران داخلي در سوريه استقبال کرده است و بر اين باوريم که مشکل سوريه با دخالت بيگانگان در امور این کشور حل نمی شود.

اين مخالف دولت سوريه ابتکار اتحاديه عرب را در راستاي حل بحران اين کشور، پايان خشونت، آزادي برگزاري تظاهرات مسالمت آميز، حل مشکلات داخلي در سايه گفتگوي ملي پس از فراهم شدن زمينه هاي مناسب براي اين امر دانست .

وي تأکيد کرد: اجراي طرح اتحاديه عرب زمينه مناسب براي تغيير دمکراتيک و حقيقي فراهم خواهد کرد که اين امر به سود مردم و کشور سوريه خواهد بود و زمينه دخالت بيگانگان در سوريه را از بين می برد.

ناصر با اشاره به برخي اقدامات غير مسالمت آميز در بحران اخير و احتمال به وجود آمدن فتنه داخلي در اين کشور هشدار داد: تحقق طرح اتحادیه عرب و عمل براساس آن تنها راه براي جلوگيري از افتادن سوريه به عمق بحران، جنگ داخلي و وضعيت غيرقابل حل است.

دبيرکل هماهنگي ملي نيروهاي تغيير دمکراتيک در سوريه با اشاره به تلفات آمارهای ارائه شده توسط دولت و تظاهرکنندگان در باره  کشته های حوادث اخیر افزود: طرح اتحاديه عرب مي تواند به ايجاد فضاي گفتگو و آغاز روند سياسي و نظام دمکراتيک جديد در کشور بينجامد.

دبيرکل هماهنگي ملي نيروهاي تغيير دمکراتيک در سوريه خواستار محاکمه عوامل کشتار شهروندان سوريه اعم از نظاميان و شهروندان عادي و عدم تساهل در اين زمينه شد.

ناصر تأکيد کرد: موضع اصلي مخالفان داخلي دولت سوريه، مخالفت با هر گونه دخالت خارجي در سوريه است و آنها از سوي ديگر با استبداد نيز کاملا مخالف هستند.

MKH-2-21:40

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد


نگرانی در ارتش آمریکا از برکناری ژنرال‌های ارشد توسط هگست


درخشش شطرنج‌بازان ایران در ترکیه


حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی، امنیت و ثبات در این کشور


انگلیس کاردار روسیه را احضار کرد