کارشناس بحرینی:

گزارش بسیونی حاوی نظرات غربیهاست

پنج‌شنبه 12 آبان 1390
09:05
گزارش بسیونی حاوی نظرات غربیهاست يک کارشناس و فعال حقوقي بحريني اظهارات سياسي "شريف بسيوني" رئيس کميته حقيقت ياب بحرين را محکوم کرد و آن را غيرحرفه اي دانست و گفت: گزارش پيش بيني شده بسيوني متأثر از نظرات کشورهاي غربي خواهد بود.

"عبدالحميد دشتي" رئيس شوراي بين المللي "محاکمه عادلانه و حقوق بشر" در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت: همه جهانيان مي دانند که انقلاب مسالمت آميز بحرين حق مشروع مردم اين کشور است و هر تلاشي براي جلوه دادن انقلاب به گونه اي ديگر تبليغات مغرضانه رسانه ها محسوب مي شود.

دشتي افزود: فعالان حقوقي به تلاش هاي خود در دادگاه هاي بين المللي ادامه مي دهند و بزودي شکايات جديدي به دادگاه هاي اروپا و آمريکا براي پيگرد جنايتکاران بحرين ارائه خواهد شد.

وی افزود: پيامدهاي گزارش منتظره کميته بسيوني معلوم نيست؛ کميته اي که عملکردش جنبه سياسي دارد و از چارچوب حرفه اي خود خارج شده است.

دشتي درباره عملکرد بسيوني ابراز تأسف کرد و گفت: مصاحبه هاي بسيوني نشان مي دهد که وي سياست فرار به جلو را درپيش گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بسيوني گاه مدعي مي شود که رژيم حاکم سياست برنامه ريزي شده اي براي ارتکاب جرم و جنايت ندارد و گاهي نيز ورود نيروهاي عربستاني به بحرين را با ادعاي نابرابري تعداد نيروهاي بحريني و معترضين توجيه مي کند.

دشتي عملکرد کميته بسيوني را غيرحرفه اي خواند و گفت: بسيوني از تشکيل دولتي شيعي در صورت سرنگوني رژيم حاکم ابراز نگراني مي کند در حالي که چنين اظهاراتي در حيطه فعاليت وي نيست و نبايد به امور سياسي و مسائلي که مربوط به کميته حقيقت ياب نمي شود، بپردازد.

وی افزود : آمريکائي ها و اروپائي ها منتظر صدور گزارش بسيوني هستند که اين امر نشان مي دهد آنها تأثيري در اين گزارش داشته اند ولي مردم بحرين سرنوشت اين گزارش و ديگر گزارش ها را تعيين خواهد کرد.

دشتي تاکید کرد: مردم حرف آخر را خواهند زد و هر تلاش فريبکارانه اي را ناکام خواهند گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب