شهادت یک بحرینی دیگر در منامه

جمعه 13 خرداد 1390
11:26
شهادت یک بحرینی دیگر در منامه يک شهروند بحريني در بيمارستان منامه بر اثر شدت جراحات به شهادت رسيد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یک شهروند بحرینی که پیش از این بر اثر اصابت گلوله پلاستیکی مجروح شده بود، امروز به شهادت رسید.

این فرد پس از بستری شدن در بیمارستان سلمانیه، در این بیمارستان در بازداشت قرار داشت.

از سوی دیگر، نیروهای رژیم آل خلیفه با پشتیبانی نیروهای اشغالگر سعودی جمعیتی را که در مراسم تشییع پیکر شهید "زینب علی التاجر" شرکت کرده بودند، بشدت سرکوب کردند.

خانم زینب علی التاجر در حملات نیروهای بحرینی بر اثر استنشاق گاز اشک آور به شهادت رسید.

منابع محلی به شبکه العالم گفتند، نیروهای اشغالگر سعودی به شرکت کنندگان در مراسم تشییع که بسوی مقبره السنابس در حرکت بودند، حمله کرده و چند نفر را مجروح کردند.

قرار است عصر امروز از بندر "المعقل" عراق کاروان حامل کمکهای پزشکی بسوی بحرین حرکت کند. هدف از اعزام این کاروان، کمک به مجروحان بحرینی اعلام شده است.

مخالفان بحرینی امروز با تجمع مقابل سفارت سعودی در لندن، اعتراض خود را به سرکوب ملت بحرین اعلام کردند.

تجمع کنندگان با تاکید بر ضرورت خروج اشغالگران سعودی از خاک بحرین، لغو وضعیت فوق العاده را در سایه ادامه حضور اشغالگران بی معنی دانستند.

معترضان که تصاویر شهدا و زنان بازداشت شده بحرینی را حمل می کردند، بر ادامه تحصن هفتگی مقابل سفارت سعودی تا خروج اشغالگران تاکید کردند.



0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم