رياض القاضي روز شنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تاکيد کرد که بايد با استفاده از ابزارموجود رژيم مستبد عبدالله را سرنگون کرد.
وي اظهار داشت: هدف از مطرح کردن "گفت وگو" تحت نظر کشورهاي مخالف انقلاب يمن ، گفت وگو با بقاياي رژيم علي عبدالله صالح و نه جوانان و انقلابيون يمن است.
رييس جنبش مخالف رژيم يمن در آلمان، از جوانان اين کشور خواست به جامعه بين الملل اعتماد نکنند و به تشکيل شوراي انتقالي اقدام کنند تا به نمايندگي از آنان در داخل و خارج براي آينده يمن و تحقق اهداف انقلاب اين کشور تلاش کند.
القاضي درباره توطئه برخي حکومت هاي منطقه عليه انقلاب يمن هشدار داد و گفت: طرح ها ، پيامها و درخواست هاي جامعه بين المللي براي کناره گيري صالح نفعي براي ملت يمن ندارد و رژيم عبدالله صالح با گفت وگو و به طور مسالمت آميز سرنگون نمي شود و تنها راه سرنگوني اين رژيم مبارزه مسلحانه و انقلاب فراگير مردمي است.
رييس جنبش مخالفان يمن در آلمان افزود: رژيم ديکتاتوري معمر قذافي در ليبي به طور مسالمت آميز سرنگون نشد و حکومت طاغوتي حسني مبارک در مصر هم در پي انقلاب مردمي و پس از آن سرنگون شد که واشنگتن و رياض به آن پشت کردند.
القاضي خاطرنشان کرد: کشورهاي منطقه در حال گفت وگو با سران رژيم عبدالله صالح و مسوولان پيشين اين رژيم هستند و قصد دارند انقلاب را در داخل اين کشور سرکوب کنند.