آزادی فوتبالیست عراقی در بحرین

يکشنبه 15 آبان 1390
06:25
آزادی فوتبالیست عراقی در بحرین رژيم آل خليفه سرانجام "ذوالفقار عبدالامير ناجي" فوتباليست عراقي را پس از 7 ماه بازداشت آزاد کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، به نقل از روزنامه الوسط بحرین؛ مادر "ذوالفقار عبدالامیر ناجی" فوتبالیست عراقی که عصر دیروز از زندانهای رژیم آل خلیفه آزاد شد تاکید کرد، این ورزشکار عراقی مقیم بحرین، عصر امروز این کشور را ترک می کند.

به گفته مادر این ورزشکار عراقی، ذوالفقار به همراه دوستش "قیصر حیدر عبدالزهره" که هردو از عراقی های مقیم بحرین هستند، از آوریل گذشته در زندانهای رژیم آل خلیفه در بازداشت بسر می بردند.

قرار است این دو نفر عصر امروز بحرین را ترک کنند.

 

دادگاه نظامی رژیم آل خلیفه در پنجم اکتبر 2011، ذوالفقار عبدالامیر ناجی، قیصر حیدر عبدالزهره و چند تن دیگر را به اتهام اخلال در امنیت و نظم عمومی و تجمع برای ارتکاب جرم، به یک سال زندان محکوم کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت