عيد قربان به نماد مبارزه با صالح تبديل شد

دوشنبه 16 آبان 1390
05:20
عيد قربان به نماد مبارزه با صالح تبديل شد صدها هزار معترض يمني نماز عيد سعيد قربان را در خيابان دهه شصت صنعا پايتخت يمن و 17 استان در چارچوب فعاليت هاي مستمر سرنگوني رژيم عبدالله صالح اقامه کردند و ميادين آزادي و تغيير نيز شاهد فعاليت هاي مشابه بود.

محمد العسل يکي از انقلابيون ميدان تغيير صنعا در مصاحبه با گزارشگر شبکه خبري العالم گفت: بيش از 8 ميليون انقلابي در همه ميادين آزادي و تغيير حضور يافتند و پيام شان به جهان و جامعه جهاني و شوراي امنيت سازمان ملل متحد اين است که جوانان يمني تا پيروزي انقلاب و سرنگوني و محاکمه علي عبدالله صالح رييس جمهور ديکتاتور يمن، به فعاليت هاي خود ادامه خواهند داد.
 
احمد المسيبلي دست اندر کار رسانه در يمن در مصاحبه با خبرنگار العالم خاطرنشان کرد: مردم يمن با وجود اقدامات رژيم حاکم از جمله محاصره انقلابيون و حملات سرکوبگرانه، در آيين اقامه نماز عيد سعيد قربان که به نماد سرنگوني رژيم حاکم تبديل شده بود؛ به طور گسترده شرکت کردند.
 
انقلابيون يمني اعلام کردند که در غم و درد همديگر شريک هستند و شادي واقعي آنها با پيروزي انقلاب فراخواهد رسيد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا