به دستور آمريکا صورت گرفته است؛

آل خليفه درتدارک طرح جديد براي فريب مردم

سه شنبه 17 آبان 1390
18:51
آل خليفه درتدارک طرح جديد براي فريب مردم لندن (العالم) ـ يک روزنامه نگار بحريني مقيم لندن از اقدام جديد رژيم حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين در زمينه ارايه طرح جديد براي فريب مردم بنابر دستور آمريکا خبر داد و از مردم و گروه هاي بحريني خواست که هوشيار باشند و در دام مذاکره با رژيم گرفتار نشوند.

جواد عبدالوهاب روز سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تصريح کرد: نيرنگ جديد رژيم بحرين عليه مردم بنا به دستورات آمريکا در حال اجراست به طوري که برخي مسوولان آمريکايي پيش از اين به فعالان سياسي بحريني اطلاع دادند که آنها نگران حوادث بحرين هستند و مي ترسند که اوضاع به مرز انفجار برسد و خانواده آل خليفه و آل سعود و حتي آمريکاييها ديگر نتوانند اوضاع را تحت کنترل درآورند.

عبدالوهاب خاطرنشان کرد: آمريکاييها با همکاري مقامات آل خليفه طرحي را تهيه کرده اند که همزمان با انتشار گزارش بسيوني رييس کميته حقيقت ياب بحرين اعلام خواهد شد. از اين رو صدور گزارش اين کميته را از ماه اکتبر گذشته به 23 ماه جاري به تعويق انداختند.

روزنامه نگار بحريني مقيم لندن گفت: اين طرح جديد توسط پادشاه بحرين اعلام خواهد شد که مشوق هاي بسياري در آن وجود دارد ولي مردم بحرين اين بار نبايد فريب آن را بخورند.

وي به جمعيت هاي سياسي درباره اغفال شدن و افتادن در دام اين طرح و گفتگو با رژيم هشدار داد و افزود: در صورت وقوع چنين مساله اي اين گفت وگوها امتيازي بزرگ از سوي مخالفان به رژيم به شمار مي آيد.

روزنامه نگار بحريني مقيم لندن گفت: تشديد اقدامات سرکوبگرانه رژيم بحرين در اين روزها نيز به دليل آن است که اين رژيم در آستانه يک وضعيت جديد و نيرنگي جديد است همانطور که نيرنگ ميثاق ملي را در سال 2001 مطرح کرد و برخي از مردم بحرين فريب آن را خوردند.

وي تصريح کرد: رژيم بر تشديد سرکوبها تکيه کرده است تا مردم را به تسليم بکشاند و آنها احساس شکست کنند و سرانجام هر راه حلي که آنها را از اين سرکوبها نجات دهد، بپذيرند. ولي مردم بحرين ثابت کردند که تسليم سرکوبها نمي شوند و در مقابل فشارها عقب نشيني نمي کنند.

عبدالوهاب خاطرنشان کرد: رژيم بحرين در مقابل همه انتفاضه هاي مردمي که از سال 1919 تاکنون در کشور رخ داده، راه سرکوب را در پيش گرفته است.

وي گفت: آل خليفه با وجود اقدام به سرکوب تظاهرکنندگان از شيوه ديگري چون نيرنگ براي مهار بحران ها استفاده مي کند به طوري که آخرين بار اين سياست را در سال 2001 در پيش گرفت هنگامي که ميثاق ملي را مطرح کردند و پادشاه متعهد شد که  مانند ديگر کشورها دموکراسي در کشور محقق شود. ولي در مقابل همه سران سياسي و علماي ديني همه اين تعهدات را زيرپا گذاشت.

عبدالوهاب افزود: رژيم بحرين پس از جلب اعتماد مردم از طريق خدعه و نيرنگ به جاي اجراي ميثاق ملي، ميثاقي را که موجب تحکيم حکومت آل خليفه و سياست امنيتي رژيم مي شد، وضع کرد.

اين روزنامه نگار بحريني مقيم لندن طي هشداري تاکيد کرد که مردم بحرين نبايد قرباني خباثت رژيم آل خليفه و حيله هاي سياسي سران حاکم آن بشوند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت