رییس جریان اسلامی العزمیه مصر:

درصورت اقدام علیه ایران، اعلام جهاد میکنیم

چهارشنبه 18 آبان 1390
09:24
درصورت اقدام علیه ایران، اعلام جهاد میکنیم رييس جريان اسلامي "العزميه" مصر تاکيد کرد، در صورت هرگونه حمله نظامي به ايران، اعلام جهاد مي کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "شیخ علاء ماضی ابوالعزائم" رییس جریان العزمیه در اظهاراتی به پایگاه اینترنتی الدستور گفت، که در برابر قدرتهای استکباری آمریکا و ائتلاف صهیو – آمریکایی ضد ایران ایستادگی می کند.

ابوالعزائم خاطرنشان کرد: هواداران العزمیه و وابستگان به آن برای جنگ در کنار ایران در آمادگی کامل هستند.

ابوالعزام تاکید کرد که باید در برابر هرگونه حمله اسرائیل راه جهاد را گشود، و از همه دولتهای اسلامی دفاع کرد.

وی با تاکید بر ضرورت پایان دادن به تقسیم کشورهای اسلامی به دو قطب شیعه و سنی خاطرنشان کرد: ایران کشوری اسلامی است، و کشورهای عربی و اسلامی نمی توانند در قبال تعرض به این کشور سکوت کنند.

ابو العزائم تاکید کرد: برخی کشورهای خیانتکار، با وجود حمایت ایران از مقاومت فلسطین و دیگر جنبشهای مقاومت در کشورهای عربی، بدنبال تضعیف ایران هستند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام