" هشام الصباغ " از مسئولان جمعيت عمل اسلامي بحرين روز پنجشنبه درمصاحبه اختصاصي با شبکه خبري العالم گفت : دولت آمريکا به خاطر حمایت از آل خلیفه در قبال شکنجه ،کشتار ، اخراج کارگران و معلمان و سرکوب تظاهرات مسالمت ، وجهه خودرا در سطح بين المللي ازدست داد .
وی افزود : حمایت واشنگتن از رژیم مستبد بحرین به همين جا محدود نشد بلکه دولت آمريکا مانع اعزام اعضاي کميته بين المللي وابسته به سازمان ملل به منامه براي تحقيق درباره اقدامات تجاوزکارانه نيروهاي رژيم آل خليفه شد.
وي اظهارداشت؛ دولت اوباما اکنون با حمايت از برخي رژيم هايي مستبد ، درحال درگيري فرسايشي است تا وجهه خود را درزمينه دموکراسي از دست ندهد ؛ اما توفیقی بدست نخواهد آورد.
وی درادامه گفت : آمريکا دو راه بیشترندارد، يا بايد واقعيت سياسي منطقه را بپذیردو یا از رژيم هاي مستبد حمایت کند.
وي اظهارداشت : ملت هاي آزاده تسليم نمي شوند ، اکنون مردم بحرين در پايان نبرد هستند و اجازه نمی دهند چیزی بر آنان تحميل شود
فاضل عباس دبير کل تجمع دموکراتيک بحرين هم پنجشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم گفت: منامه امروز تقريبا در محاصره بود و همه راههاي منتهي به پايتخت از شهرک عيسي و بزرگراهها از منطقه عالي و منطقه جدعلي بسته و ترافيک سنگيني به وجود آمد.
وي افزود: تحرکات مردمي به شدت در حال افزايش است و رژيم بحرين با وجود وعده هاي خود به آمريکا مبني بر اجازه دادن به تظاهرات مسالمت آميز همچنان مردم را سرکوب مي کند ، به خانه هاي آنان يورش مي برد و زنان را مورد ضرب و شتم قرار مي دهد.
عباس ادامه داد: مسائل در بحرين نيازمند راه حل سياسي است و رژيم بايد بپذيرد که بدون راه حل سياسي تظاهرات و جنبش ادامه خواهد يافت.