مصري ها روابط با رژيم صهونيستي را رد مي کنند

پنج‌شنبه 19 آبان 1390
17:35
مصري ها روابط با رژيم صهونيستي را رد مي کنند يک سياستمدار مصري انفجار لوله صادرات گاز را پيامي از ملت اين کشور مبني بر رد هر گونه روابط با رژيم اسرائيل دانست و تاکيد کرد: از لحاظ قانوني هيچ منعي براي لغو توافقنامه فروش گاز به رژيم اشغالگر قدس وجود ندارد

"عبدالعزيز الحسيني" دبير حزب کرامت مصر روز پنجشنبه به شبکه خبري العالم گفت: ما از توقف صادرات گاز به اسرائيل خرسنديم و پيشتر به حکمي قضايي مبني بر ممنوعيت صادرات گاز به خارج از مصر مگر به قيمتهاي جهاني دست يافتيم.
وي تصريح کرد : ملت مصر مخالف صادرات گاز به اسرائيل ، عادي سازي روابط و برقراري روابط اقتصادي با آن است.
وي افزود: پيام عمليات انفجار لوله صادرات نفت يا گاز مصر به اسرائيل آن است که مصر انقلابي ديگر کشور زمان مبارک نيست بلکه تفاوت کرده و مردم آن با موجوديت رژيم اسرائيل مخالف هستند.
الحسيني يورش به سفارت اسرائيل در قاهره را به منزله زلزله دانست و گفت: پرچم اسرائيل هنوز بر فراز اين سفارت برافراشته نشده است. مهم آن است که گاز مصر در خدمت دشمن صهيونيستي نخواهد بود.
وي افزود: توافقنامه صادرات گاز بين دو شرکت اسرائيلي و مصري امضا شده و از لحاظ قانوني قابل لغو است و از پيامدهاي توافقنامه کمپ ديويد نيست.
الحسيني گفت : رژيم صهيونيستي امروز درک مي کند که روابطش با مصر تغيير کرده است.
دبير حزب کرامت مصر با اشاره به توقف صادرات گاز مصر به اردن نيز اظهارداشت : ملت اردن نيز از توقف صادرات گاز به رژيم اشغالگر خرسند است.
MKH-10-16:48

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت