فعال سیاسی بحرینی تاکید کرد:

اتحادیه عرب مجری سیاستهای آمریکا

يکشنبه 22 آبان 1390
07:48
اتحادیه عرب مجری سیاستهای آمریکا يک فعال سياسي بحريني اتحاديه عرب را مجري سياست هاي آمريکا در منطقه دانست و از برخورد دوگانه اين اتحاديه در قبال مسائل جهان عرب به شدت انتقاد کرد.

"ابراهیم المدهون " در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت: اتحاديه عرب در امور داخلي سوريه دخالت مي کند اما چشم خود را به روي وقايع بحرين بسته است.

المدهون تصریح کرد: مخالفان بحريني بارها از اتحاديه عرب خواسته اند که صراحتا ديدگاه خود را درباره مساله بحرين اعلام کند اما تاکنون هیچ موضعی اتخاذ نکرده است و با اين اوصاف مي توان گفت اتحاديه عرب، مجري سياست هاي آمريکا است.

وی افزود: ما خواهان ابراز نظر صريح اتحاديه عرب درباره مسائل بحرين و يمن هستيم.

المدهون گفت: غرب و آمريکا رژيم هاي حاکم عرب را تهديد کرده اند که اگر از سران کشورهاي عرب منطقه خليج فارس حمايت نکنند، سرنگون خواهند شد .

این فعال بحرینی ادامه داد: مصوبه اخير اتحاديه عرب به دست امپرياليسم آمريکا آماده شده است و ملت بحرين از تعليق عضويت سوريه در اتحاديه عرب که کشور دوست ملت بحرين و حامي مقاومت است، نگران هستند و از مردم جهان عرب مي خواهد تکليف خود را با رژيم هایي که چشم خود را به روي وقايع بحرين، يمن و ديگر کشورهاي عربي بسته اند، روشن کنند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن؛ تنگنای جغرافیائی و درهم شکننده ی محاسبات قدرتهای بزرگ


تاکید رئیس جمهور قزاقستان بر توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای


اعلام موعد اجرای توافق گازوئیل میان روسیه و آمریکا


تاکید هند بر ضرورت بازگشت صلح و ثبات به خاورمیانه


اعتصاب کارکنان صنعت تراشه تایوان در اعتراض به سهم پایین از سود هوش مصنوعی


۳۲ بخش از خدمات اینترنتی دولت انگلیس از دسترس خارج شد


واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت