هشدار درباره توافقنامه امنيتي کابل ـ واشنگتن

يکشنبه 29 آبان 1390
14:21
هشدار درباره توافقنامه امنيتي کابل ـ واشنگتن دمشق(العالم)- يک کارشناس و تحليلگر مسايل سياسي افغانستان در باره امضاي توافقنامه امنيتي ميان کابل و واشنگتن هشدار داد.

"عبد الباقي عبد الكبير" يکشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم تصريح کرد: موافقت مشروط لويي جرگه با توافقنامه امنيتي ميان کابل و واشنگتن ، افغانستان را درمعرض جنگي بلندمدت قرار مي دهد.

 عبد الكبير اظهار داشت: افغانستان نيازمند همکاري هاي اقتصادي و توسعه است ؛ اما ايجاد پايگاه هاي نظامي دراين کشور ، دامنه جنگ را که تا زمان حضور نيروهاي خارجي درخاک افغانستان همچنان ادامه دارد ، گسترش مي دهد.

وي افزود: شروطي که لويي جرگه براي گفت وگو با طالبان قرار داده ، از جمله زمين گذاشتن سلاح و پايبندي به حقوق بشر و غيره به معناي تسليم شدن در برابر مقاومت مسلحانه است و اگر اين مساله امکان پذير بود ، طي ده سال گذشته اتفاق مي افتاد.

عبد الكبير خاطرنشان کرد که توافقنامه امنيتي به آمريکايي ها اين حق را مي دهد که به اجراي عمليات نظامي در هرنقطه اي از افغانستان اقدام کنند.

اين نويسنده و تحليلگر افغاني بعيد دانست که آمريکا به شروط تعيين شده از سوي لويي جرگه از جمله اين که از اراضي افغانستان براي اجراي عمليات عليه کشورهاي همسايه يا ديگر کشورها استفاده نکند ، پايبند باشد.

وي پيش بيني کرد که آمريکا به بهانه دفاع از خود به اين کار اقدام خواهد کرد.

عبد الكبير تاکيد کرد که شوراي لويي جرگه تعيين شده از سوي مردم نيست ، درنتيجه نماينده مردم افغانستان نبوده و به هيچ وجه دموکراتيک نيست.

وي اظهار داشت: لويي جرگه و تصميمات آن از قبل از سوي دولت تعيين و اتخاذ شده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی


اولین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری؛ قیطاسی قهرمان شد


قالیباف: ایران و مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند


افزایش شمار شهدای غزه و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در نتیجه ادامه حملات رژیم اشغالگر + ویدئو


بیانیه وزارت خارجه درباره حمله دشمن آمریکایی به یک جشن عروسی در کوهستک


سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن ادعاهای حقوق بشری و دمکراسی است


راهبرد جدید ایران بنیان‌تان را درهم خواهد شکست


حمله موشکی ایران به پایگاههای نظامی امریکایی در اربیل عراق


پایگاه تفنگداران آمریکائی در اردن هدف موشکی ایران قرار گرفت


پیگیری جنایت جدید آمریکا در مراجع بین المللی