"احمد دومه" سه شنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: انقلابيون در ميدان حضور دارند و تا تحقق درخواست هاي اصلي خود مبني بر استعفاي رييس شوراي نظامي صحنه را ترک نخواهند کرد.
وي افزود: انقلابيون خواستارکناره گيري سريع رييس شوراي نظامي از عرصه سياست و تحويل همه پست هاي سياسي و غير نظامي به شوراي رياستي غير نظامي هستند.
دومه با اشاره به ادامه کشتار انقلابيون خاطرنشان کرد: جوانان انقلابي به شوراي نظامي اجازه نخواهند داد تا بيش از اين قدرت را در دست داشته باشند و بايد آن را آوريل آينده تحويل دهند.
وي افزود: انقلابيون در ميدان التحرير يکصدا به شوراي نظامي تاکيد مي کنند که بايد قدرت را به شوراي رياستي غير نظامي تحويل دهند.
هماهنگ کننده جنبش جوانان انقلاب مصر گفت: خلا امنيتي در کشور با شوراي نظامي و وزارت کشور پر نمي شود زيرا شوراي نظامي با دستور مستقيم و با همکاري مسوولان وزارت کشور، از زمان شعله ور شدن آتش انقلاب و براي انتقام گيري از انقلاب و جوانان انقلابي و مجازات مردم طرفدار انقلاب ، عمدا ناامني به وجود مي آورند.