مدين علي سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تصريح کرد: کشته شدن الخالدي تروريست سعودي معروف به "بندر" نشان دهنده دخالت عربستان در سوريه و دست داشتن اين کشور در اقدامات جنايتکاران گروه هاي مسلح عليه مردم و نيروهاي امنيتي است.
وي گفت: سوريه بارها تاکيد کرده است که برخي کشورهاي عربي در جنايات صورت گرفته در سوريه دست دارند و همچنين از جنايتکاران در سطوح آموزش، حمايت مالي و تحريک رسانه اي حمايت مي کنند و اتحاديه عرب نيز به نيابت از غرب و رژيم صهيونيستي در منطقه در اين گونه اقدامات دست دارد.
اتحاديه عرب مجري طرحهاي بيگانگان
پژوهشگر سوري تاکيد کرد: سوريه از موضع اتحاديه عرب عليه دمشق غافلگير نشد، زيرا اين اتحاديه در موارد زيادي به عنوان بخشي از فشارهاي غرب عليه سوريه عمل کرده است و اقدام اين اتحاديه در چارچوب اقدامات مستقيم غرب عليه دمشق است.
مدين علي گفت: اتحاديه عرب مجري بخشي از فشارهاي غرب عليه سوريه است و در اجراي طرح هاي بيگانگان در منطقه دخيل است.
ياد آور مي شود که رسانه هاي گروهي سوريه امروز از کشته شدن يکي از تروريست هاي مسلح سعودي در خاک اين کشور خبر دادند.
اين رسانه ها افزودند که "حسين الخالدي" اولين تروريست مسلح سعودي است که در خاک سوريه کشته مي شود.
خبرگزاري رسمي سوريه گزارش داد: يکي از دستگاههاي ذيربط در عملياتي ويژه در محله "البياضه" در شهر حمص توانست چهار فرد مسلح را کشته و سلاح هاي آنها را مصادره کند.
اين خبرگزاري به نقل از يک منبع رسمي در شهر حمص گفت: حسين الخالدي يکي از اين چهار فرد مسلح است که توسط نيروهاي امنيتي کشته شد.