"احمد العسراوي " روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم، گفت : راه حل بحران سوريه داخلي است و هرگونه راه حل خارجي اعم از غربي يا آمريکايي به نفع مردم نخواهد بود.
وی اظهارداشت : بحران در سوريه به حدي رسيده است که ضروری است طرح عربي پذيرفته شود تا بحران بين المللي نشود و دخالت خارجي براي آسيب وارد کردن به حاکميت کشور صورت نگيرد.
وي افزود: پذیرش این موضع خواسته هاي ما را رد نمي کند که در ساختار نظام سوريه باید تغيير صورت گيرد تا کشور دمکراتيک شود.
العسراوي تاکيد کرد: طرح غربي آمريکا و هم پيمانانش از زمان استقلال سوريه عليه اين کشور بوده و عليه تمام منطقه عربي توطئه مي کند.
عضو شوراي مرکزي هيئت هماهنگي مخالفان سوريه تصريح کرد : هر کسي که از رژيم صهيونيستي حمايت کند در حقيقت عليه همه جامعه عربي اقدام کرده است ؛اما نبايد ملت عرب استبداد را بپذيرند يا اينکه جايگزين آن استعمار باشد؛ خواسته مردم سوريه آزادي است و استعمار غير قابل قبول است.
وي گفت: غرب سعي دارد از هر شکافي که بتوان از آن سوء استفاده کرد، به امت نفوذ کند؛ اما مخالفان براي حمايت از موضع خود از شيطان کمک نخواهند گرفت زيرا شيطان که آمريکا و هم پيمانانش هستند، دشمن آنها به شمار مي روند.
العسراوي گفت : حق قانوني ما است که با همه قدرتها، سازمانها و کشورها به منظور تشريح موضع خود،در تماس باشيم.
احمد العسراوي افزود :طرح غربي تنهاعليه نظام نيست، بلکه عليه ميهن است و همه ملت را هدف قرار مي دهد.