مدير مرکز آزادي‌هاي خاورميانه در واشنگتن :

اخوان المسلمین، متحد هماهنگ شورای نظامی مصر

پنج‌شنبه 3 آذر 1390
07:13
اخوان المسلمین، متحد هماهنگ شورای نظامی مصر مدير مرکز آزادي‌هاي خاورميانه، با تاکيد بر اينکه گروه اخوان المسلمين متحد و هماهنگ با شوراي نظامي حاکم در مصر است، از فرصت طلبي اين گروه براي به دست گرفتن قدرت به شدت انتقاد کرد.

"مجدي خليل" روز پنجشنبه در گفت ‌وگو با شبکه خبري العالم در واشنگتن، با ذکر اینکه سخنان طنطاوی رئیس شورای نظامی مصر درباره کناره گیری از قدرت را نمی توان باور کرد، گفت: نظاميان به گونه‌اي بر قدرت چنگ‌زده‌اند که جز با فشار مردمي از آن چشم‌پوشي نمي‌کنند، از اين رو در مصر درباره لزوم کناره گيري، هر چه سريع‌تر نظاميان از قدرت اختلاف‌نظري وجود ندارد.

وی با انتقاد از همپیمانی اخوان المسلمین با شورای نظامی حاکم، اظهار داشت : اخوان با حاکميت و شوراي نظامي در ارتباط است و براي تحقق اهدافشان و رسيدن به قدرت فرصت طلبانه تلاش مي‌کنند.

مجدی خلیل گفت: اخوان المسلمين خواهان کناره گيري شوراي نظامي از قدرت است تا بلافاصله، در لحظه سياه تاريخ مصر، بر قدرت چيره شود.

وي به چاپ مطلبی در روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر خشم مردم مصر علیه شورای نظامی حاکم و همپیمانش در گروه اخوان المسلمین اشاره کرد و  افزود : اخوان المسلمين از سال‌ها پيش تاکيد مي کرد که دولت اسلامي دولتي مدني است، اما این بار بر حذف واژه مدني از سند اصول قانون اساسي تاکيد کرد که نشان مي دهد آنها صادق نيستند و براي فريب مردم تلاش مي‌کنند.

خليل تصريح کرد: اخوان المسلمين براي سلامت شوراي نظامي دعا مي‌کند و  رئیس شورای نظامی را امير المومنين مي‌داند، همچنین آرزو دارد رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه خليفه مسلمانان شود؛ همه اين اقدامات به تخريب انقلاب مصر منجر مي شود.

 

 

 



0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: بحران‌های داخلی آمریکا و معضلات این کشور نتیجه تجاوز به کشورهای مستقل است


هوشمندسازی عدالت؛ محور جدید مناسبات قضایی ایران و روسیه


دیپلماسی در لباس معنویت؛ روایت رسانه‌های هند از دیدار رئیس دستگاه قضا


اقتدار کشتی‌گیر ایرانی در قرقیزستان؛ طلای «گیولش» بر گردن مصطفی نجفی


صنایعی فراتر از مرزها؛ در شهرک‌های صنعتی بوئین‌زهرا +فیلم


فاصله جغرافیایی از نیروهای «سنتکام» محافظت نخواهد کرد


ارتش صهیونیستی بار دیگر ماهیگیران و آوارگان فلسطینی را هدف قرار داد+ فیلم


سرتیپ الهامی: پدافند هوایی ایران تعریف جدیدی از قدرت ملی به جهان عرضه کرد


سخنگوی ارتش: دشمن در جنگ اراده‌ها ضعیف است/ ناکامی در ۲۰ هدف حمله به ایران


گزارش العالم از پخش آزمایشی استودیوی کودکان غزه + فیلم