ادامه سرکوب و بازداشت معترضان در عربستان

پنج‌شنبه 3 آذر 1390
09:38
ادامه سرکوب و بازداشت معترضان در عربستان نيروهاي امنيتي عربستان سعودي در اولين ساعات روز پنجشنبه به منطقه "الشويکه" در القطيف يورش بردند و شماري از مردم را به اتهام اقدامات تحريک‌آميز بازداشت کردند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، پس از اقدام نيروهاي امنيتي در به شهادت رساندن علي قريريص، معترضان در شهر"العواميه" تظاهرات کردند که بلافاصله، نيروهاي ضد شورش براي سرکوب آنها وارد عمل شدند.

صداي انفجار مهيبي هم از نزديکي مرکز پليس العواميه به گوش رسيد، برخي گزارش‌ها از شهيد شدن پنجمين نفر در اين منطقه و زخمي شدن شمار ديگري از معترضان خبر می دهند.

شاهدان عینی اعلام کردند : نيروهاي ضد شورش بار ديگر براي سرکوب جوانان معترض القطيف وارد عمل شدند و تاکنون سه نفر از جوانان را از ناحيه سر زخمي کرده‌اند.

به گفته شاهدان،  گروهي از تک ‌تيراندازان رژيم سعودی با استقرار در اماکن بلند، به گونه بي‌هدف، به سوي مردم تيراندازي مي‌کنند.

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صنایعی فراتر از مرزها؛ در شهرک‌های صنعتی بوئین‌زهرا +فیلم


فاصله جغرافیایی از نیروهای «سنتکام» محافظت نخواهد کرد


ارتش صهیونیستی بار دیگر ماهیگیران و آوارگان فلسطینی را هدف قرار داد+ فیلم


سرتیپ الهامی: پدافند هوایی ایران تعریف جدیدی از قدرت ملی به جهان عرضه کرد


سخنگوی ارتش: دشمن در جنگ اراده‌ها ضعیف است/ ناکامی در ۲۰ هدف حمله به ایران


گزارش العالم از پخش آزمایشی استودیوی کودکان غزه + فیلم


اژه ای: اراده ایران برای گسترش روابط با چین، قطعی است


ایران ۳- نیوزیلند صفر: انتظار دیگری هم نداشتیم


ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟!


شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه