كارشناسان عرب تاکید کردند:

لزوم گفتگوی مقامات سعودی با شیعیان

يکشنبه 6 آذر 1390
08:59
لزوم گفتگوی مقامات سعودی با شیعیان کارشناسان عرب با ابراز نگراني از افزايش نا آرامي در عربستان تاکيد کردند که مقامات سعودي بايد گفتگوي سياسي را با شيعيان اين کشور آغاز کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از شبكه راصد، "خالد الدخيل" استاد علوم سياسي دانشگاه "ملک سعود بن عبدالعزيز" اظهار داشت: به نظر من منطقه هم اکنون در يک دوران تاريخي قرار دارد و مقامات عربستان نيز بايد از اين زاويه به مسائل نگاه کنند.

وي با اشاره به شهادت چهار جوان سعودي در شرق اين کشور در جريان تحولات اخير اظهار داشت: وضعيت با وجود اين کشته شدگان بسيار ناراحت کننده و آزاردهنده است.

الدخيل تاکيد کرد: بايد به اين مسئله به طور جدي فکر کرد که بهار عربي در نهايت همه کشورها را به شکلهاي مختلف فرا مي گيرد، شيعيان سعودي نيز که خواستار دستيابي به حقوقشان هستند؛ شهروند عربستان محسوب مي شوند و بايد با آنها از اين منظر نگاه کرد.

از سوي ديگر، "عبدالعزيز بن صقر" رئيس مرکز پژوهشي خليج فارس تاکيد کرد: مقامات سعودي بايد به گفتگو با رهبران روي بياورند.

در جريان تظاهرات اخير در شرق عربستان براي نخستين بار از آغاز اعتراضات چهار جوان سعودي به دست نيروهاي امنيتي به شهادت رسيدند.

0% ...

آخرین اخبار

جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد


نگرانی در ارتش آمریکا از برکناری ژنرال‌های ارشد توسط هگست


درخشش شطرنج‌بازان ایران در ترکیه


حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی، امنیت و ثبات در این کشور


انگلیس کاردار روسیه را احضار کرد


مخالفت چین با تحریم‌های آمریکا علیه ایران


بقائی خطاب به بسنت: تاریخ فراتر از خاطرات حیاط پشتی خانه شماست


وال استریت ژورنال: ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است


سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح، پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند


عارف: آمریکایی‌ها باید به فکر ذخیره بنزین و سوخت باشند