مکي احمد ابوتاکي، پدر محمود ابوتاکي از شهداي بحريني که 17 فوريه سال گذشته ميلادي و سه روز پس از شروع انقلاب بحرين به شهادت رسيد، روز يکشنبه درمصاحبه با شبکه خبري العالم، گزارش بسيوني را دامي از سوي رژيم بحرين براي شناسايي و دستگيري شاهدان عيني در حوادث انقلاب عنوان کرد.
وي تصريح کرد: من يکي از افرادي بودم که با کميته "بسيوني" ديدار کردم. آنها از من خواستند که دلايلي را مبني بر شهادت پسرم در جريان حمله نيروهاي امنيتي رژيم به تظاهرات انقلابيون در ميدان اللؤلؤه در روز 17 فوريه ارايه کنم که البته هدف آنها از اين کار معرفي شاهدان و دستگيري و محاکمه آنها بود.
ابوتاکي با اشاره به دستگيري علي الطويل و صدور حکم اعدام براي وي به علت شهادت درباره کشته شدن احمد فرحان توسط يک بالگرد آپاچي گفت: هدف کميسيون بسيوني منحرف کردن افکار عمومي از واقعيت هاي بحرين است.
وي افزود: حتي پس از اعلام گزارش بسيوني سرکوب مداوم و روزانه مردم از سوي نيروهاي رژيم آل خليفه همچنان ادامه دارد.
ابوتاکي در باره اظهارات حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين در خصوص پيگرد عاملان نقض حقوق مردم گفت: اين سخنان وعده هاي دروغيني بيش نيست و براي فريب افکار عمومي مطرح شده است.