گزارش بسيوني انعکاس نظرات رژيم بحرين

دوشنبه 7 آذر 1390
06:41
گزارش بسيوني انعکاس نظرات رژيم بحرين عضو جمعيت عمل اسلامي بحرين گفت: گزارش بسيوني انعکاس دهنده نظرات رژيم حاکم بحرين و کاملا جانبدارانه است.

ياسر الماحوزي دوشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم تصريح کرد: گزارش بسيوني رييس کميته حقيقت ياب پادشاه بحرين، فقط با هدف موجه جلوه دادن چهره رژيم آل خليفه در خارج و نزد سازمان هاي بين المللي تهيه شده است و به هيچ وجه تغييري در اوضاع بحرين ايجاد نخواهد کرد.
 
وي گفت: گزارش بسيوني به دست عوامل رژيم بحرين نوشته شده است و معلوم نيست که رژيم به گزارش خود نوشته اش پايبند خواهد بود يا نه ولي تداوم سرکوب و نقض حقوق مردم بحرين خصوصا پس از ارايه گزارش بسيوني به پادشاه نشان مي دهد که رژيم به اين گزارش هم پايبند نيست.
 
الماحوزي همچنين تصريح کرد: رژيم آل خليفه تلاش مي کند ميان گروه هاي سياسي بحرين اختلاف ايجاد کند.

عضو جمعيت اسلامي بحرين افزود: رژيم با استفاده از روش هاي مختلف از جمله سرکوب ، ارعاب ، فريب و اختلاف افکني ميان گروه هاي مخالف به دنبال مهار بحران است.
 
الماحوزي خاطرنشان کرد: گزينه "خشونت و ارعاب" که رژيم آل خليفه از 9 ماه قبل درپيش گرفته است ، امروز ديگر کارآيي ندارد از اين رو تلاش مي کند با روش هاي سياسي و فريبکاري کنترل امور را به دست بگيرد.
 
وي گفت: رژيم حاکم بحرين پس از ارايه گزارش بسيوني با بحراني واقعي مواجه است زيرا هر اقدامي که انجام دهد ، از نظر سازمان هاي منطقه اي و بين المللي پنهان نخواهد ماند . 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت