تاكید روسیه بر اهمیت توسعه روابط با سازمان همكاری اسلامی

سه شنبه 8 آذر 1390
08:40
تاكید روسیه بر اهمیت توسعه روابط با سازمان همكاری اسلامی سرگئي لاوروف وزير امور خارجه روسيه بر ضرورت اهميت توسعه روابط كشورش با كشورهاي عضو سازمان همكاري اسلامي تاكيد كرد و در مورد برنامه هسته‌اي ايران نيز گفت که تنها راه در اين مورد گفت‌وگو است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم به نقل از ریانووستی، لاوروف روز سه شنبه در دیدار با جمعی از سفرای كشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن سال جدید هجری قمری، برای گسترش همكاری ها میان روسیه و كشورهای اسلامی ابراز امیدواری كرد.

وزیر امور خارجه روسیه، گفت: در شرایط پیچیده جهانی در اینجا گرد آمده ایم و شاهد تحولات عمیق در عرصه بین المللی هستیم. لاوروف همچنین با اشاره به مسایل پیش آمده در سوریه و تاکید مجدد بر موضع کشورش در این مورد گفت: مخالف هر گونه مداخله خارجی در مسایل سوریه هستیم و مسایل داخلی این کشور تنها باید از راه گفت‌وگو حل و فصل شود.

وی افزود: شمار مناطقی از جهان كه دچار تلاطم می باشد، روز به روز افزایش می یابد و در این شرایط مسوولیت همه كشورها از جمله روسیه و كشورهای عضو سازمان همكاری اسلامی برای جلوگیری از تفرقه های قومی سنگین‌تر می شود.

لاوروف با بیان اینكه روابط روسیه با جهان اسلام در چارچوب سازمان ملل و سازمان های تابع آن همچون یونسكو رو به گسترش است، خاطرنشان كرد: از توسعه روابط فدراسیون روسیه با سازمان همكاری اسلامی خرسند هستم.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: بدون تردید پاسخ به چالش های جهانی به ویژه در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا باید بر اساس قوانین بین المللی داده شود. وی با تاكید بر لزوم برتری قانون در سطح بین المللی اظهار داشت: برتری قانون نه تنها از طرف گروهی از كشورها، بلكه باید بطور كامل در سطح بین المللی تامین شود.

بر پایه این گزارش، در این دیدار محمد دیوف سفیر سنگال نیز كه كشورش ریاست دوره ای سازمان همكاری اسلامی را برعهده دارد، از همكاری مسكو با كشورهای اسلامی برای حل مسایل مهم این كشورها قدردانی و تجربه روسیه در همزیستی مسالمت آمیز پیروان ادیان مختلف در كنار یكدیگر را عالی ارزیابی كرد.

در روسیه بیش از 20 میلیون مسلمان زندگی می كند كه اكثرا در مناطق قفقاز، ولگا و مركزی این كشور اقامت دارند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است


سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح، پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند


عارف: آمریکایی‌ها باید به فکر ذخیره بنزین و سوخت باشند


حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی شاهزاده حسن اردن


پژوهشگاه رویان در مسیر نوآوری؛ از سلول‌های بنیادی تا ورود هوش مصنوعی به زیست‌پزشکی


کرانه باختری انبار باروت است؛ تشدید گسترده تنش‌ها از سوی رژیم صهیونیستی و افزایش حملات +فیلم


عطر سنگک در تاریخ ماندگار شد


خبرنگار العالم: افزایش تنش ها در کرانه باختری و شهادت دو فلسطینی در المغیر


واکنش صریح کرملین به واشنگتن؛ روسیه به حمایت از ایران ادامه می‌دهد


روایت هنرمندانه کمال شرف از فاجعه سیریک؛ وقتی انیمه زبان فریاد می‌شود