آمادگی ترکیه برای هرسناریویی در سوریه

سه شنبه 8 آذر 1390
14:14
آمادگی ترکیه برای هرسناریویی در سوریه وزير امور خارجه ترکيه با بيان اينکه اميدوار است دخالت نظامي در سوريه هيچگاه ضروت نيابد، بر آمادگي کشورش براي هرنوع سناريويي در اين رابطه تاکيد کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "احمد داود اوغلو" امروز در اظهاراتی گفت: درصورت فرار صدها هزار نفر از سوریه و نیاز برای ایجاد منطقه حائل در این کشور، جامعه جهانی باید درباره آن تصمیم بگیرد.

اوغلو خاطرنشان کرد: دولت سوریه باید بدنبال راه حل باشد، و هنوز فرصت برای موافقت این کشور با پیشنهاد اتحادیه عرب و اعزام ناظران وجود دارد.

وی در عین حال گفت: درصورت ادامه اوضاع سوریه، ترکیه برای هر سناریویی آماده است؛ امیدوارم که دخالت نظامی هیچگاه ضروری نباشد.

از سوی دیگر، وزیر حمل و نقل ترکیه اظهار داشت، در صورت بدترشدن اوضاع سوریه، ترکیه روابط تجاری خود را با منطقه خاورمیانه از راه عراق ادامه می دهد.

ترکیه با سوریه حدود 800 کیلومتر مرز مشترک دارد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند