تظاهرات عراقیها علیه سفر بایدن

تظاهرات عراقیها علیه سفر بایدن
چهارشنبه 9 آذر 1390 - 10:15

مردم عراق امروز (چهارشنبه) به درخواست جريان صدر در استان نجف اشرف و ديگر شهرهاي اين کشور با برگزاري تظاهرات گسترده سفر جو بايدن معاون رئيس جمهوري آمريکا به بغداد را محکوم کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم ، جريان صدر سفر بايدن به بغداد را دخالت در امور داخلي اين کشور دانست و "صلاح العبيدي" سخنگوي اين جريان گفت: ما سفر محرمانه بايدن به بغداد را محکوم و آن را دخالت در امور داخلي عراق مي دانيم.

وي افزود: مردم آزاده عراق براي مخالفت با سفر بايدن در سراسر استان هاي اين کشور نيز تظاهرات خواهند کرد.

جو بايدن که ديروز ـ سه شنبه 8 آذر ـ  در سفري اعلام نشده براي ديدار با مقامات عراقي و مشارکت در نشست هاي کميته عالي هماهنگي آمريکا و عراق وارد بغداد شده است ، قرار است با "نوري المالکي" نخست‌وزير، "جلال طالباني" رئيس‌جمهور، "اسامة النجيفي" رئيس مجلس و ساير شخصيت‌هاي سياسي عراق ديدار کند.

اين سفر پس از چند ماه مذاکره ميان آمريکايي ها و عراقي ها صورت مي گيرد که در آن گروه هاي سياسي عراقي با تمديد مدت حضور نيروهاي اشغالگر آمريکايي در اين کشور مخالفت کردند.

در مراسم استقبال از بايدن ، جيمز جفري سفير آمريکا در بغداد ، ژنرال لويد آستن و شماري از ديپلمات هاي آمريکايي حضور داشتند.

منابع عراقي خبر دادند که بايدن رياست هيات آمريکايي را در نشستي که امروز به منظور بررسي اجراي توافقنامه راهبردي در زمينه هاي اقتصادي و علمي برگزار خواهد شد ، به عهده خواهد داشت.
 
بايدن همچنين در مراسمي نمادين با هدف صدور مجوز خروج نيروهاي آمريکايي از عراق که با حضور سربازان آمريکايي برگزار خواهد شد ، شرکت خواهد کرد. 

دسته بندی ها :
کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها