تقدير از موضع نشست اسلامي درباره سوريه

پنج‌شنبه 10 آذر 1390
13:58
تقدير از موضع نشست اسلامي درباره سوريه دمشق(العالم)- استاد دانشگاه سوري از موضع‌گيري سازمان همکاري اسلامي درنشست رياض، و اعلام مخالفت با دخالت خارجي در سوريه قدرداني کرد و گفت: براين اساس بين المللي کردن بحران سوريه ديگر عملا ممکن نيست.

ابراهيم زعير استاد دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه دمشق پنجشنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم تصريح کرد: شکي نيست که بيانيه سازمان همکاري اسلامي بر تصميم اتحاديه عرب اولويت دارد.

وي گفت: نشست کشورهاي اسلامي اين فرصت را از کساني گرفت که در پي سوق دادن مشکلات موجود در سوريه به مسير بين المللي بودند و لازم بود در اين اجلاس اشاره شود که دولت، ارتش و نيروهاي امنيتي در سوريه مرتکب خشونت نمي شوند، بلکه  گروه هاي مسلح مرتکب خشونت مي شوند.

زعير از کشورهاي اسلامي  خواست از کشورهاي حمايت کننده گروه هاي مسلح در سوريه بخواهند که در رفتار خود تجديد نظر کنند تا امنيت و ثبات به سوريه بازگردد و زمينه اجراي اصلاحات فراهم شود.

وي گفت: بين المللي کردن مساله سوريه با توجه به حمايت بسياري از کشورها مانند ايران، روسيه و چين امکان پذير نيست.

زعيتر تصريح کرد: مقامات ترکيه دستورات آمريکا و صهيونيست ها را درباره سوريه اجرا مي کنند. دو ملت سوريه و ترکيه روابط خوبي باهم دارند، اما سياست آنکارا درباره سوريه به اقتصاد ترکيه و به مردم دو کشور لطمه مي زند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است


سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح، پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند


عارف: آمریکایی‌ها باید به فکر ذخیره بنزین و سوخت باشند


حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی شاهزاده حسن اردن


پژوهشگاه رویان در مسیر نوآوری؛ از سلول‌های بنیادی تا ورود هوش مصنوعی به زیست‌پزشکی


کرانه باختری انبار باروت است؛ تشدید گسترده تنش‌ها از سوی رژیم صهیونیستی و افزایش حملات +فیلم


عطر سنگک در تاریخ ماندگار شد


خبرنگار العالم: افزایش تنش ها در کرانه باختری و شهادت دو فلسطینی در المغیر


واکنش صریح کرملین به واشنگتن؛ روسیه به حمایت از ایران ادامه می‌دهد


روایت هنرمندانه کمال شرف از فاجعه سیریک؛ وقتی انیمه زبان فریاد می‌شود