درصورت منتقل نشدن قدرت به مردم

الغنوشی : عربستان با انقلاب مواجه می شود

يکشنبه 13 آذر 1390
07:27
الغنوشی : عربستان با انقلاب مواجه می شود رئيس حزب النهضه تونس تاكيد كرد كه اگر قدرت در عربستان سعودي به مردم واگذار نشود اين كشور با انقلاب زودهنگام مواجه خواهد شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه العالم ، راشد الغنوشي در كنفرانسي در موسسه سياست خاور نزديك واشنگتن اظهارداشت : كشورهاي عربي از جمله عربستان اگر قدرت را به مردم بازنگردانند به زودي شاهد انقلاب خواهند بود.
وي تاكيد كرد: جوانان سعودي خودشان را كمتر از جوانان تونس و ساير كشورهاي عربي  نمي بينند و بر همين اساس خواهان تغيير و تحول در شرايطشان مي شوند.
رئيس حزب النهضه تونس در ادامه با اشاره تحولات اخير مغرب كه طي آن احزاب اسلامگرا پيروز انتخابات شدند اظهار داشت: آنچه در مغرب مي گذرد نشان مي دهد برخي پادشاهان پيام (تغيير) را دريافت كرده اند.
به گفته وي برخي سيستم هاي حكومتي در جهان عرب به پايان خود نزديك شده  اند.
مردم عربستان سعودي بخصوص در مناطق شرقي در ماههاي گذشته به مناسبت هاي مختلف اعتراض ها و راهپيمايي هايي عليه حاكمان اين رژيم برگزار كرده اند.
در آخرين تظاهرات عليه آل سعود چهار جوان به ضرب گلوله نيروهاي امنيتي به شهادت رسيدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم


یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند