توطئه آل سعود علیه حوثی‌های یمن

چهارشنبه 16 آذر 1390
17:43
توطئه آل سعود علیه حوثی‌های یمن يکي ازاعضاي ائتلاف احزاب ديدارمشترک با اشاره به تصميم برخي سران اين ائتلاف براي ضربه زدن به انقلاب تاکيد کرد، سعودي ها با حمايت از برخي گروه‌ها به دنبال ضربه زدن به حوثي ها هستند.

"علي البخيتي" روز چهارشنبه به شبکه خبري العالم گفت: علي محسن الاحمر از جمله افرادي است که ازطريق جاسوسی نیروهای خود و با حمايت هاي عربستان تلاش می کند انقلابیون را از میدان خارج کند.

البخيتي افزود: همانگونه که عبدالله صالح در برخورد با حوثي ها براساس طرح هاي تدوين شده دررياض از نيرنگ و جنگ بهره مي گرفت، علي محسن الاحمر نيزهمواره براي حذف حوثي ها از صحنه انقلاب يمن تلاش کرده است. اين در حالي است که حوثي ها ازبارزترين گروهها در يمن هستند.

البخيتي با هشدار به انقلابیون درباره توطئه برخی از کشورها، ازجوانان انقلابي خواست با بيداري وهوشياري با  روش هاي علي عبدالله صالح مقابله کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا