تظاهرات گسترده اردني ها عليه فساد حاکم

جمعه 18 آذر 1390
15:14
تظاهرات گسترده اردني ها عليه فساد حاکم مردم اردن در امان و ديگر شهرهاي اين كشور تظاهراتي را به نام "حاكميت قانون و محاكمه مفسدين" برگزار كردند و خواستار ايجاد اصلاحات سياسي و اقتصادي و مبارزه با فساد شدند.

به گزارش روز جمعه شبکه خبري العالم، تظاهركنندگان تجمع كننده در نزديكي مسجد حسيني در مركز امان پلاكاردهائي با مضامين "مبارزه با فساد وظيفه ملي است " و "خطوط قرمز در مبارزه با فساد بي معني است " حمل مي كردند.
تظاهركنندگان شعار مي دادند "برخي ميليونها سرقت مي كنند و برخي گرسنه مي خوابند " ، "برخي هزاران هزار سرقت مي كنند و برخي نان خالي مي خورند" و "مطالبات ما قانوني است ، نان و آزادي و عدالت اجتماعي".
تظاهرات مسالمت آميزي نيز در شهرهاي الطفيله و الكرك در جنوب اردن برگزار شد و تظاهركنندگان فعاليت هاي خود را مسالمت آميز خواندند و شعارهائي در محكوميت دست اندازي گروه هائي خاص به ثروت هاي ملي سر دادند و اعلام كردند كه بسياري از مردم اين كشور در فقر به سر مي برند .
اردن از ژانويه 2011 صحنه اعتراضاتي براي ايجاد اصلاحات است كه جنبش اسلامي ، احزاب چپ ، اتحاديه هاي صنفي و جنبش هاي دانشجوئي و جوانان در اين تظاهرات حضور دارند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا