وهابیت تهدیدی برای انقلابهای عربی

يکشنبه 27 آذر 1390
17:38
وهابیت تهدیدی برای انقلابهای عربی يک نويسنده عربستاني، با اشاره غيرمستقيم به وضعيت آزادي ها و حقوق بشر در اين کشور به دليل حکومت مفتيان وهابي، به کشورهاي انقلابي عربي درباره قدرت گرفتن چنين حکومتهايي هشدار داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، پایگاه اینترنتی میدل ایست آنلاین با انتشار پیام یک نویسنده سعودی خطاب به ملتهای انقلابی عربی، بدون اشاره به نام نویسنده، درباره فراهم کردن زمینه برای قدرت گرفتن استبداد در این کشورها، مانند عربستان، هشدار داد.

نویسنده این نامه با اشاره به تجربه عربستانی ها از حکومت استبدادی وهابی ها، و بی قانونی ها در این کشور تاکید می کند که در صورت نبودن قانون، قاضی به جای تبرئه متهمان به دلیل وجود نداشتن مدارک و دلایل کافی، ترجیح می دهد متهم را به شلاق محکوم کند.

این نویسنده می افزاید: در چنین حکومتی انتظار نداشته باشید که قاضی سر ساعت در محل کارش حاضر شود و یا به ساعت رسمی کار پایبند باشد؛ باید تا هر هنگام که پرونده های شما به تأخیر بیفتد صبر کنید، و صبر اندک شما در این زمینه به معنای نافرمانی از خدا خواهد بود!.

این نویسنده سعودی با اشاره ضمنی به وضعیت آزادی ها و پلیس امر به معروف و نهی از منکر در عربستان سعودی تأکید کرد: بدانید که شما نمی توانید به اندازه کافی امور زنانتان را اداره کنید؛ و باید " هیأت منکر" به نیابت از شما غیرت به خرج دهد. زنان بدون وجود شخصی به نام محرم نمی توانند معامله کنند و حتی شناسنامه ای نخواهند داشت و همیشه باید شخصی بعنوان محرم برای معرفی آنها همراهشان باشد.



0% ...

آخرین اخبار

پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود