مشکل اصلی مصر چیست؟

دوشنبه 28 آذر 1390
07:05
مشکل اصلی مصر چیست؟ پژهشگر سياسي مصري تاكيد كرد: مشكل اصلي مصر، وجود يك طرف سوم خارجي است که مانع انتقال قدرت در مصر مي شود.

"محمد المغربي" روز دوشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: دخالت هاي خارجي در رويدادهاي مصر قطعي است و كشور به خاطر مديريت نادرست بحران به عرصه اي براي كساني كه به دنبال تباهي كشورند، تبديل شده است.

مغربي خاطر نشان كرد، كساني نيز در داخل مصر زمينه را براي اين دخالت ها مساعد مي كنند.

اين پژهشگر سياسي با اشاره به رويدادها و درگيري هايي مانند حادثه تئاتر بالون، كشتار مرکز فروش ماسبيرو و همچنین حوادث كنوني مقابل دفتر نخست وزيري، يادآور شد كه در هيچيك از اين حوادث هيچ گروه، شخص يا جنبشي متهم نشده اند.

محمد المغربی با تایید اینکه شوراي نظامي تاكنون در حل مشكلات  و ساماندهي اوضاع موفق نبوده است، افزود: برخي تلاش مي كنند ارتش و ملت را از يكديگر جدا كنند، و همه را متقاعدكنند كه رفتار ارتش با ملت خشن و قهر آلود است؛ اين در حالي است كه ملت بدون ارتش و ارتش بدون ملت وجود ندارد.

مغربي تاکید کرد: تحصن مقابل دفتر نخست وزیری بحران نيست، و نبايد نيروهاي امنيتي اين گونه تحصن کنندگان را متفرق مي كردند.

 

18-16:35



0% ...

آخرین اخبار

یمن؛ تنگنای جغرافیائی و درهم شکننده ی محاسبات قدرتهای بزرگ


تاکید رئیس جمهور قزاقستان بر توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای


اعلام موعد اجرای توافق گازوئیل میان روسیه و آمریکا


تاکید هند بر ضرورت بازگشت صلح و ثبات به خاورمیانه


اعتصاب کارکنان صنعت تراشه تایوان در اعتراض به سهم پایین از سود هوش مصنوعی


۳۲ بخش از خدمات اینترنتی دولت انگلیس از دسترس خارج شد


واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت