حمایت مردم سوریه از حکومت این کشور

پنج‌شنبه 1 دی 1390
09:31
حمایت مردم سوریه از حکومت این کشور هزاران تن از مردم سوريه ا شرکت گسترده در راهپيمايي ضمن حمايت از حکومت اين کشور خواستار مقابله با حملات رسانه اي شدند که امنيت وثبات اين کشوررا مورد حمله قرارداده است.

به گزارش  العالم ،گروه  موسوم به " لبخند جوانان سوريه با برگزاری مراسم باشکوهی ياد و خاطره شهروندان و نيروهاي نظامي کشته شده  به دست گروه هاي مسلح را گرامي داشتند وازجانفشاني هاي ارتش درحمايت از ثبات كشورو ملت قدرداني كردند.

مردم سوريه درواكنش به حمله گروه هاي مسلح به ارتش و تلاش براي تخريب نظامیان ، براي رونمايي از يادبود سرباز سوري به خيابان ها آمدند.

راهپیمایان همبستگی خود را با ارتش در انجام وظيفه ملي  برای حفظ ثبات ميهن اعلام كردند.

يكي از شركت كنندگان در اين مراسم به خبرنگار شبکه العالم گفت: " به توانمندي هاي ارتش سوريه در برابر هر گونه تجاوز داخلي وخارجي اطمينان كامل داريم.

شركت كنندگان بار ديگرمخالفت خود را با هرگونه دخالت خارجي درامور كشورشان ابراز داشتند و از روسيه ، چين و ايران به خاطر اتخاذ موضع ثابت در حمايت از ملت و رهبري سوریه قدرداني كردند.

19:40

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم