احساس‌خطر اسرائیل از جانب سوریه، مصر وغزه

يکشنبه 18 دی 1390
05:46
احساس‌خطر اسرائیل از جانب سوریه، مصر وغزه کانال 2 تلويزيون رژيم صهيونيستي سوريه، مصر و غزه را تهديدي براي امنيت اين رژيم توصيف کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شبکه 2 تلویزیون رژیم اشغالگر در خبری در پایگاه اینترنتی خود درباره احتمال بروز درگیری در مناطق مرزی مصر و سوریه با اراضی اشغالی هشدار داد.

این پایگاه به نقل از یک سرهنگ ارتش رژیم اشغالگر افزود، از زمان عملیات علیه سربازان اسرائیلی در ایلات و نفوذ به مناطق مرزی از طریق مصر؛ اوضاع مناطق مرزی با مصر و سوریه به بزرگترین چالش اسرائیل تبدیل شده است.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی مرزهای سوریه را بزرگترین تهدید برای نیروهای اسرائیلی در منطقه جولان می داند.

این پایگاه همچنین مرزهای غزه را از دیگر تهدیدها برای رژیم اشغالگر توصیف کرده، و به نگرانی این رژیم درباره احتمال به اسارت گرفتن سربازان این رژیم از سوی گروه های مقاومت و همچنین ادامه شلیک موشک و خمپاره از جانب غزه اشاره می کند.  



0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است