پيش بيني صدور حكم ديكتاتور مصر پيش از 25ژانويه،

آغاز شمارش معكوس براي حسني مبارك

سه شنبه 20 دی 1390
15:14
آغاز شمارش معكوس براي حسني مبارك عضو هيات وكلاي مدافع شهدا و زخمي هاي انقلاب مصر، از آغاز شمارش معكوس براي پايان محاكمه حسني مبارك رييس جمهور مخلوع اين كشور و همدستانش خبر داد و پيش بيني كرد كه حكم قطعي ديكتاتور مصر پيش از 25ژانويه (5بهمن) سالروز پيروزي انقلاب مصر صادر شود.

"جمال تاج الدين" سه شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: وكلاي مدافع اسناد و دلايلي درباره مسووليت متهمان در شليك گلوله هاي جنگي به تظاهر كنندگان و كشتار صدها تن از آنان ارايه دادند.
 
تاج الدين ابراز اميدواري كرد حكمي كه در حق مبارك و همدستانش صادر مي شود بتواند آبي باشد بر آتش خشم و سوگ مصيبت خانواده هاي شهدا و انقلابيون و ملت مصر.

وي افزود: جلسه دادرسي عرصه را كاملا بر مبارك و همدستانش تنگ كرد و آمريت او را در سركوب و كشتار تظاهر كنندگان ثابت كرد در اين جلسه اسناد اوامر صادره از سوي مبارك به نيروهاي امنيتي و اعطاي مهمات جنگي به آن ها به منظور تيراندازي به تظاهر كنندگان و كشتار آنان ارايه شد.
 
تاج الدين همچنين عملكرد هيات وكلاي مدافع خانواده هاي شهدا در جلسه ديروز (دوشنبه) دادگاه را فراتر از عالي توصيف كرد و با بيان اينكه رسيدگي به اين پرونده امروز نيز برگزارشد، پيش بيني كرد كه پيش از بيست و پنجم ژانويه كه سالروز انقلاب مصر است ، حكم اين پرونده صادر شود.
 
وي سپس با اشاره به رد شهادت عمر سليمان رييس سابق سازمان اطلاعات و سپهبد حسين طنطاوي رييس شوراي نظامي از سوي دادگاه گفت: سليمان و امثال او شهادت دروغ دادند و سعي داشتند با بيان نادرست وقايع، مبارك و همدستانش را از طناب دار نجات دهند.
 
عضو هيات وكلاي مدافع شهدا و زخمي هاي انقلاب مصر، درباره مراحل باقي مانده در روند محاكمه مبارك و همدستانش خاطرنشان كرد: پس از پايان اظهارات وكلاي مدافع خانواده هاي شهدا ، دفاعيات متهمان شنيده خواهد شد و اين مرحله احتمالا سه جلسه به طول خواهد انجاميد پس از آن احكام مهم ترين پرونده در تاريخ مصر صادر خواهد شد.
22:56

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس جمهور قزاقستان بر توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای


اعلام موعد اجرای توافق گازوئیل میان روسیه و آمریکا


تاکید هند بر ضرورت بازگشت صلح و ثبات به خاورمیانه


اعتصاب کارکنان صنعت تراشه تایوان در اعتراض به سهم پایین از سود هوش مصنوعی


۳۲ بخش از خدمات اینترنتی دولت انگلیس از دسترس خارج شد


واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم