تحصن گسترده مقابل مقر سازمان ملل درمنامه

سه شنبه 20 دی 1390
17:18
تحصن گسترده مقابل مقر سازمان ملل درمنامه مردم بحرين امروز (سه شنبه) در اعتراض به سركوب آزادي ها در اين كشور در مقابل مقر سازمان ملل متحد در منامه تحصن گسترده اي برگزار كردند.

به گزارش شبكه خبري العالم ، هزاران تن از مردم بحرين به دعوت جمعيت هاي سياسي مخالف رژيم آل خليفه در مقابل مقر سازمان ملل متحد تحصن كردند و اين تحصن در واكنش به سركوب تجمع جمعيت هاي سياسي در خليج توبلي روز شنبه گذشته (17دي) برگزار شد.
 
تحصن كنندگان درصدد هستند تا با تقديم شكايتي به سازمان هاي بين المللي، اعتراض خود را به سركوب مخالفان و ممنوعيت فعاليت هاي مسالمت آميز و تنگ شدن عرصه آزادي ها در بحرين اعلام كنند.
 
در شب هاي گذشته نيز در چارچوب برنامه هاي هفته پرچم دفاع مقدس به دعوت ائتلاف 14 فوريه تظاهرات شبانه در بسياري از مناطق بحرين برگزار شد.

نيروهاي امنيتي رژيم آل خليفه براي سركوب تظاهرات در مناطق مختلف از گازهاي سمي استفاده مي كنند و به منظور مجازات دسته جمعي مناطقي كه در آن ها تظاهرات برگزار شده بود ، به خانه ها نيز حمله ور شدند.
 
رژيم آل خليفه براي سركوب تظاهرات در منطقه الدير از مزدوران شبه نظامي استفاده و شماري از كودكان و نوجوانان را بازداشت كرد. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا