نگرانی تونسی‌ها از سفر امیر قطر وهمسرش

جمعه 23 دی 1390
18:32
نگرانی تونسی‌ها از سفر امیر قطر وهمسرش در آستانه سفر اميرقطر و همسرش به تونس، محافل سياسي تونسي آشکارا درباره پيامدهاي اين سفر و گسترش نفوذ و دخالتهاي قطر اظهار نگراني کردند.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، امیرقطر امروز برای سفری دو روزه و گفت و گو با مسئولان تونسی وارد پایتخت این کشور می شود؛ "موزه" همسر امیر قطر در این سفر وی را همراهی می کند.

"شکری بلعید" دبیرکل جنبش تونسی "ملی گرایان دمکراتیک" گفت: سفر امیر قطر و همسرش به تونس موجب بحرانی تر شدن اوضاع سیاسی می شود، بویژه آنکه این سفر با وجود مخالفت گسترده مردم تونس صورت می گیرد.

بلعید تأکید کرد: "درحالیکه قطر در داخل با مشکلات سیاسی روبرو است، سفر امیر قطر به تونس که مدعی دمکراسی، و دوست ناتو و هم پیمان آمریکا و رژیم صهیونیستی است، بسیار عجیب است".

"حمه الهمامی" دبیرکل حزب کمونیست "عمل" با تأکید برمخالفتش با سفر امیرقطر گفت: مردم باید برای اعلام مخالفت با این سفر هم صدا شوند.

روزنامه "الحقیقه" تونس نیز با انتشار تصویر بزرگی از امیر قطر در صفحه نخست خود، با تیتر بزرگ نوشت: "از تو استقبال نمی کنیم حمد ... تونس برای فروش نیست".

"سمیر دیلو" وزیر حقوق بشر و عدالت، و سخنگوی رسمی دولت موقت تونس عصر دیروز اعلام کرد: امیر قطر در سفرش به تونس، در مراسم نخستین سالگرد انقلاب چهاردهم ژانویه شرکت می کند.

وی افزود: شورای وزیران در نشست خود موضوع همکاری تونس و قطر را در آستانه سفر امیر قطر بررسی کرده، و قرار است در جریان این سفر 9 یادداشت تفاهم برای توسعه همکاری های دوجانبه امضا شود.

 

پیش از این برخی محافل سیاسی تونسی با اظهار نگرانی آشکار درباره دخالتهای قطر، تعیین "رفیق عبدالسلام" کارمند سابق شبکه الجزیره قطر و داماد "راشد الغنوشی" رییس جنبش "النهضه" را بر اساس تصمیمی از سوی قطر عنوان کرده ند. عبدالسلام چندین سال مدیر مرکز مطالعات شبکه الجزیره قطر بود.  



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عملیات کوبنده ارتش علیه پایگاه‌های کلیدی آمریکا در کویت و امارات


فرمانده نزاجا: حضور قاطع ارتش در هر نقطه‌ای که منافع ملی ایجاب کند


آیت‌الله آملی لاریجانی: جنایت سیریک، نماد درنده‌خویی و نقض حقوق بشر توسط آمریکاست


رئیس قوه قضاییه ؛ صدای بصیرت ملت ایران را به اجلاس بریکس می‌برم


عملیات غافلگیرانه موشکی یمن؛ ۱۴ موشک بالستیک به تجمعات نظامی در المخا و الخوخه اصابت کرد


آمریکا باید درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی ها پاسخگو باشد


جهش تکواندوکاران ایران در رنکینگ جهانی؛ تداوم درخشش در مسیر افتخارآفرینی


آغاز اقدامات حقوقی برای پیگیری بین‌المللی حمله به غیرنظامیان در سیریک


تداوم جنایات در کرانه باختری؛ شهادت ۲ فلسطینی در حمله مشترک نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیستی


الحوثی از آغاز رزمایش‌های دریایی یمن برای مقابله با تجاوزات احتمالی خبر داد