فتحی سرور پس از سه دهه رفت

سعد الکتانی رئیس مجلس مصر می‌شود

سه شنبه 27 دی 1390
07:28
سعد الکتانی رئیس مجلس مصر می‌شود بعد از اينكه فتحي سرور يكي از شخصيت هاي حزب رژيم حسني مبارك به مدت 20 سال رياست مجلس مصر را به عهده داشت ، تعدادي از احزاب مصر داراي اكثريت در مجلس جديد ديروز درباره انتخاب محمد سعد الكتاتني دبيركل حزب آزادي و عدالت براي رياست مجلس مردم به توافق رسيدند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، فتحي سرور در مسئله مربوط به قتل تظاهركنندگان در حوادث انقلاب 25 ژانويه به طور موقت بازداشت است.

قرار است در جلسه نخست مجلس مصر در روز دوشنبه آينده از طريق راي گيري انتخاب الكتاتني به اين سمت تاييد شود.

الكتاتني تنها به راي نيمي از حاضران در جلسه مجلس به علاوه يك نياز دارد تا به صورت رسمی به عنوان رئيس پارلمان انتخاب شود و انتظار مي رود به آساني آراي لازم را براي به عهده گرفتن اين سمت بدست آورد.

تعداد كرسي هاي مجلس مردم به 498 كرسي مي رسد كه حزب آزادي و عدالت شاخه سياسي گروه اخوان المسلمين حدود 45 درصد و حزب سلفي النور 23 درصد كرسي هاي مجلس را در اختيار دارند.

الكتاتني 60 ساله كه از رهبران برجسته گروه اخوان المسلمين به شمار مي رود، تجربه پارلماني زيادي دارد و رياست فراكسيون پارلماني نمايندگان گروه اخوان المسلمين را در مجلس مردم از سال 2005 تا 2010 به عهده داشت.

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس جمهور قزاقستان بر توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای


اعلام موعد اجرای توافق گازوئیل میان روسیه و آمریکا


تاکید هند بر ضرورت بازگشت صلح و ثبات به خاورمیانه


اعتصاب کارکنان صنعت تراشه تایوان در اعتراض به سهم پایین از سود هوش مصنوعی


۳۲ بخش از خدمات اینترنتی دولت انگلیس از دسترس خارج شد


واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم