حکم عجیب قاضی سعودی درباره یک مجری زن

چهارشنبه 28 دی 1390
09:37
حکم عجیب قاضی سعودی درباره یک مجری زن در پي انتقاد يک مجري زن عربستاني از "هيأت امر به معروف" اين کشور، يک قاضي سعودي در حکمي عجيب، لغو مليت اين زن و محاکمه او را به اتهام توهين به ملت عربستان خواستار شد!.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خانم "نادین البدیر" فعال رسانه ای عربستانی اخیرا در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی اعضای هیأت سعودی "امربه معروف" را "باند"ی توصیف کرده بود که از افراد "آزاد شده از زندانها و معتادان به مواد مخدر" تشکیل شده است.

در این برنامه همچنین به نظرسنجی‌های مختلف در روزنامه های سعودی درباره "هیأت امربه معروف و نهی از منکر"، و ملاحظات و نارضایتی گسترده مردم عربستان درخصوص رفتارهای اعضای این هیأت اشاره شد.

 

چند روز پس از پخش این برنامه، "مطرف البشر" قاضی سعودی در اظهاراتی بی‌سابقه، محاکمه "البدیر" را به دلیل توهین به ملت عربستان و دستگاه های دولتی، و زیرپا گذاشتن ادب و اخلاق، خواستار شد.

این قاضی سعودی افزود: "مصیبت آنجا است که این زن در یک شبکه تابع عربستان سعودی مشغول به کار است، بنابراین باید از این شبکه اخراج شود".

مطرف البشر همچنین از وکلا و قانونگذاران هیأت امر به معروف و نهی از منکر خواست با تهیه شکایتنامه ای، از پلیس بین الملل درخواست کنند، این روزنامه نگار زن را برای محاکمه به عربستان تحویل دهد.

وی با درخواست برای لغو ملیت عربستانی از نادین البدیر، تأکید کرد که این زن به دلیل دارا بودن شناسنامه سعودی از خدمات دولت استفاده می کند، و او به دنبال آن است که از این راه معروف شود، و یا دستورات طرفهای خارجی را پیاده کند.

زنان عربستانی که حتی از کمترین حقوق خود در این جامعه برخوردار نیستند، تا کنون بارها تلاش کرده اند از محدودیت ها و محرومیتهایی که با آن مواجه هستند رهایی یابند؛ امری که به شدت از سوی دستگاه ها و نهادهای دینی این کشور سرکوب شده است.

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است