حمایت آمریکا از رژیم آل خلیفه

يکشنبه 2 بهمن 1390
11:28
حمایت آمریکا از رژیم آل خلیفه سفير آمريکا در بحرين در راستاي حمايت از رژيم آل خليفه در برابر انقلاب مردمي اين کشور گفت که امنيت بحرين بخشي از امنيت راهبردي آمريکا است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "توماس كرايسكي " سفير آمريكا در بحرين در مصاحبه ای مطبوعاتی با تاكيد بر اينكه "امنيت بحرين بخشي از امنيت استراتژِيك آمريكا است"، هرگونه مداخله در مسائل بحرين را تكذيب كرد.

کشور بحرین از چندین ماه پیش شاهد انقلاب مردمی مسالمت آمیز علیه رژیم آل خلیفه است و مردم خواهان سرنگونی رژیم حاکم، آزادی و دموکراسی و برقراری عدالت اجتماعی و عدم تبعیض درکشورشان هستند.

نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه با همدسی نیروهای اشغالگر سعودی تاکنون به سرکوب مردم بحرین پرداخته و شماری را شهید، زخمی یا بازداشت کرده اند.

سفیر آمریکا در بحرین گفت: آمريكا و بحرين داراي روابطي بسيار قديمي هستنند كه به بيش از 100 سال پيش بازمي گردد و امنيت بحرين بخشي از امنيت استراتژيك ما است.

وي برای فرار از موضعگیری در قبال جنایت های رژیم آل خلیفه و انقلاب مردمی در بحرین گفت: ما براي كمك به حل بحران بحرين آمادگي داريم اما نمي توانيم در اين خصوص ميانجيگري كنيم زيرا درست نيست.                                  

 



0% ...

آخرین اخبار

عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند


هشدار صریح تهران به واشنگتن: پاسخ ایران به هرگونه تجاوز، فراتر از میدان نظامی خواهد بود


عضو کنگره آمریکا: نسل‌کشی در غزه با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تامین می‌شود


وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد


پیتر تیل : آمریکا نباید دست به آغاز جنگ علیه ایران می‌زد