رئيس شوراي مشورتي جمعيت الوفاق:

وخامت اوضاع سیاسی و امنیتی بحرین

پنج‌شنبه 6 بهمن 1390
17:15
وخامت اوضاع سیاسی و امنیتی بحرین منامه - العالم- رئيس شوراي جمعيت وفاق گفت، اوضاع سياسي و امنيتي بحرين از چند هفته پيش و به ويژه درپي شهادت چند نفر از انقلابيون بحريني رو به وخامت نهاده است.

شدت سرکوب ها در بحرین به گونه ای است که در 24 ساعت گذشته 4 جوان بحرینی به دست ماموران امنیتی آل خلیفه شهید شده اند.

"جميل كاظم" روز پنج شنبه درمصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت: تحولات بحرين لحظه به لحظه است، و سركوب تظاهرات مسالمت آميز مردم ادامه دارد.

جمیل کاظم با اشاره به شهادت و مجروح شدن شماری از شهروندان طی روزهای اخیر گفت: نیروهای آل خلیفه در حمله به مناطق مسکونی به خانه ها و دارايي ها مردم خساراتي وارد کردند.

رئيس شوراي جمعيت وفاق، اظهار داشت: تنش هاي امنيتي در بحرين به ويژه از صبح امروز تشديد شده است و درگيري در مناطق النعيم و الديه و مناطقي كه شهدا درآن تشييع شدند، جريان دارد؛ نيروهاي امنيتي از ابزارهاي مختلف براي سركوب اعتراضات مسالمت آمیز مردم كه خواهان مطالبات مشروع خود هستند، استفاده مي كنند.

جمیل كاظم با اشاره به یورش شبانه نیروهای امنیتی به منازل مردم، گفت: وزارت كشور بحرين و مسئولان كشور تدابيري را به منظور جلوگيري از برگزاري هرگونه راه پيمايي مردم به ويژه در پايتخت بحرين به بهانه های مختلف اتخاذ كرده اند، اين درحاليست كه به راحتي مجوز مشاركت در راه پيمايي ها و تجمعات را براي طرفداران رژيم آل خليفه صادر مي كنند.

جمیل كاظم تصريح كرد: مسئولان رژيم آل خليفه تلاش مي كنند كه فعاليت هاي مخالفان يا گروه هاي جوانان در روستاها و مناطق دور دست و به دور از چشمان رسانه ها و سازمان هاي بين المللي و حقوقي باشد.

جمیل کاظم همچنین هشدار داد؛ جان آیت الله شيخ عيسى أحمد قاسم و ديگر شخصيت ها و علماي بحريني، رهبران گروه هاي سياسي و  فعالان سياسي، با توجه به تهديد گروه هايي كه از سوي برخي جریان هاي شناخته شده حمايت مالي، تسليحاتي و پشتیبانی مي شوند، درمعرض خطر قرار دارد.

 

26 - 14:20


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت