عبدالله صالح دیکتاتوری که تنها می شود

جمعه 2 ارديبهشت 1390
05:24
عبدالله صالح دیکتاتوری که تنها می شود يک نماينده مجلس يمن با بيان اينکه " مردم يمن فقط به سرنگوني رژيم ديکتاتوري عبدالله صالح رضايت مي دهند" ، گفت که هر روز شماري از همکاران و نزديکانش او را ترک مي کنند و تنهايش مي گذارند و به صفوف مردم مي پيوندند.

"علی المعمری" روز پنجشنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: بجز دبیرکل و رییس حزب کنگره خلق حاکم و تعدادی از مسئولان ارشد و معاونان حزب و روسای کمیته های این حزب ، هیچ کس دیگری درحزب کنگره خلق در کنار عبدالله صالح باقی نمانده است.

 

وی ماهیت رژیم کنونی یمن را " فریبکار" دانست و افزود: رژیم عبدالله صالح در وقت کشی مهارت دارد به گونه ای که از یک سو از پذیرش طرح شورای همکاری خلیج فارس درباره بحران یمن و از سوی دیگر از رد آن سخن می گوید.

 

این نماینده مجلس یمن با بیان اینکه عبدالله صالح همچنان به قدرت چنگ زده است، خاطرنشان کرد: وقتی عبدالله صالح می گوید تا سال 2013 میلادی از قدرت کناره گیری نخواهد کرد؛ در واقع به دنبال بالا بردن سقف مذاکرات است در حالی که بخوبی می داند ملت یمن به کمتر از سرنگونی او راضی نخواهد شد.

 

المعمری با بیان اینکه "تظاهرکنندگان و معترضان فقط در صورت سرنگونی عبدالله صالح به خانه هایشان باز خواهند گشت"، تاکید کرد: حرف و حدیث درباره وقوع تفرقه و دودستگی در یمن فقط در دفتر ریاست جمهوری جریان دارد زیرا مردم استان های جنوبی بیش از هرکس دیگری به حفظ وحدت یمن پایبندند و حتی باید گفت که مردم یمن هیچگاه تا این حد با یکدیگر متحد نبوده اند.

 

وی گفت: عبدالله صالح خواهان دریافت ضمانت برای فرار از مجازات است زیرا می داند که علیه مردم یمن جنایت مرتکب شده است و ما از او می خواهیم برای جلوگیری از کشته شدن شمار بیشتری از مردم از قدرت کناره گیری کند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا