رييس انجمن حقوق بشر بحرين:

همدستی آمریکا با جنایات آل‌خلیفه

سه شنبه 11 بهمن 1390
17:00
همدستی آمریکا با جنایات آل‌خلیفه العالم، بيروت - رييس انجمن حقوق بشر بحرين آمريکا را در جنايتهاي آل خليفه همدست دانست و تاکيد کرد انقلابيون بحرين مصمم هستند سال 2012 را به سالي سرنوشت ساز در عرصه تغيير و اصلاح کشور تبديل کنند.

"يوسف ربيع" روز سه شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: ماه آينده با انتشار گزارشي از افراد خاندان حاكم در بحرين كه مرتكب نقض حقوق بشر يا جنايت علیه معترضان بحرینی شده اند، زمينه پيگرد قانوني آنان توسط دادگاه هاي بين المللي فراهم خواهد شد.

وی افزود: امروزه ديگر فرار از مجازات غيرممكن شده است و اگر دستگاه قضايي سياست زده ي بحرين نتواند آن ها را مجازات كند، عرصه قضايي بين المللي آماده است به وظايف خود در اين زمينه عمل كند.

یوسف ربیع، با اشاره به اینکه فعالان حقوق بشر بحرینی هر گونه اقدام خلاف قوانين بين المللي را پيگيري خواهند کرد، خاطر نشان كرد : در حال حاضر تلاش هايي بين المللي در زمينه حقوق بشر رژيم آل خليفه را محدود و محاصره كرده است، و آن را به عنوان رژيمي قانون شكن و ناقض حقوق بشر معرفي كرده است.

یوسف ربیع درباره همدستي آمريكا با قاتلان مردم در بحرين،گفت : سازمان ديده بان حقوق بشر، عفو بين الملل و ديگر سازمان هاي فعال در تلاش هستند از مردم بحرین حمایت کنند، که البته آمريكا اين گروه ها را تحت فشار قرار داده است.

این فعال حقوق بشر بحرینی، تأکید کرد: بر اساس اطلاعاتي كه در دست داريم دولت آمريكا قصد دارد، قراردادي تسليحاتي با رژيم بحرين منعقد كند، اين در حالي است كه رژيم آل خليفه از اين سلاح ها ضد تظاهر كنندگان و كساني بهره مي گيرد كه خواهان مشاركت سياسي و دمكراسي هستند.

رييس انجمن حقوق بشر بحرين با اشاره به اعلام همبستگي مردم با رهبران مخالف رژيم كه در زندان دست به اعتصاب غذا زده اند، تصريح كرد:هدف رژيم آل خليفه در سركوب زندانیان اعتصاب كننده، ايجاد رعب و وحشت در ميان آنان است و مردم بحرين حق دارند براي حمايت از رهبران مخالف نظام تظاهرات كنند.

یوسف ربیع، افزود: همراهي و حمايت تظاهركنندگان از رهبران خود كه آزادي و عدالت را خواستارند به رژيم مي فهماند كه نمي تواند به اين سركوبگري ها ادامه دهد.

 

31-14:40


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه