"جواد فيروز" روز پنجشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم گفت: روز شنبه ديداري بين شريف بسيوني و گروههاي سياسي مخالف خواهد بود، اما بيم آن مي رود كه رژيم رئيس كميته حقيقت ياب را وادار به بيان اظهاراتي كند، مبني بر اينكه مقامات بحرين به برخي توصيهها در گزارش سابق وي عمل كرده اند.
وي افزود: همه ناظران اتفاق نظر دارند كه به هيچ يك از توصيه هاي گزارش كميته بسيوني عمل نشده است. رسانه هاي رسمي به منظور گمراه كردن افكار عمومي عربي و بين المللي در اين باره دروغ پردازي مي كنند.
جواد فيروز ادامه داد: رسانه هاي رسمي خواستار محاكمه متجاوزان به حقوق بشر هستند اما اين جلادها آشكارا از مجازات فرار كرده اند، و رژيم 5 پاكستاني را متهم به كتك زدن برخي شهدا هنگام شكنجه آنها كرده است.
جواد فیروز رژيم آلخلیفه را به ناديده گرفتن توصيه هاي گزارش بسيوني و دروغ پردازي درباره بازگشت اخراج شدگان به محل كارشان متهم كرد و گفت: رژيم برخي اخراج شدگان را كه خواستار بازگرداندن آنها به محل كارشان بود ذليل كرده است.
اين عضو سابق فراكسيون وفاق در پارلمان بحرين، احتمال اينكه بسيوني از سوي غرب مامور ارائه طرحي براي حل بحران بحرين شده باشد بعيد، دانست و افزود: بسياري از سازمانهاي حقوق بشر بين المللي خواستار بازديد از بحرين بودند، اما از آنها خواسته شد بازديدشان را تا پس از فوريه به تاخير اندازند تا كميته بسيوني بهبود وضعيت حقوق بشر در بحرين را اعلام كند.
فيروز تاكيد كرد: ادامه سركوب و تعداد شهدا پس از صدور گزارش بسيوني افزايش يافته است در حالي كه سياست مجازات دسته جمعي و پرتاب گسترده گازهاي سمي در خانه هاي مردم ادامه دارد.
MKH-2-14:05