اظهارات خصمانه پانتا علیه ایران

شنبه 15 بهمن 1390
07:38
اظهارات خصمانه پانتا علیه ایران وزير دفاع آمريکا در اظهارات خصمانه خود مدعي شد که ايران در تلاش براي دستيابي به سلاح هسته‌اي است و بايد فشار بر اين کشور تداوم داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، لیون پانتا در بازدید از پایگاه هوایی آمریکا در آلمان تحریم‌ها را "اقدامات سیاسی و اقتصادی بسیار سخت" برای فشار بر ایران برای دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خودش خواند.

پانتا به زعم خود ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و گفت: «معتقدم که اکنون مهم‌ترین موضوع این است که جامعه بین الملل در ادامه فشار برای متقاعد کردن ایران به اینکه نباید به دنبال سلاح هسته‌ای باشد، متحد باقی بماند.

وزیر دفاع آمریکا گفت: اگر این امر تحقق نیابد، همه گزینه پیش روی ما مطرح است.

این ادعا درحالی مطرح می شود که برنامه هسته ای ایران زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار داد و گزارش های آژانس بر عدم انحراف این برنامه از رویکرد صلح آمیز خود تاکید دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی