واکنش باراک به تحریم علیه ایران

شنبه 15 بهمن 1390
07:52
واکنش باراک به تحریم علیه ایران وزير جنگ رژيم صهيونيستي بدون توجه به قدرت و توان نظامي بالاي ايران در پاسخ به هرگونه ماجراجويي گفت: چنانچه ثابت شود تحريم ها عليه ايران بي اثر است، اسرائيل آماده است تا به اين كشور حمله نظامي كند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از خبرگزاري اينترفاكس روسيه، ايهود باراك  در نشست هرتصليا گفت: "در صورتي كه تحريم هاي تصويب شده عليه ايران به توقف برنامه هسته اي ايران نينجامد بايد درباره موضوع اتخاذ تدابير نظامي انديشيد".

باراك ادعا کرد:" در حال حاضر ميان بسياري از كشورها درباره حمله به ايران در صورت ناموفق بودن اقدامات ديپلماتيك و تحريم ها در زمينه متوقف كردن اقدامات اين كشور اتفاق نظر وجود دارد".

وزير جنگ رژيم صهيونيستي با تکرار اتهامات این رژیم علیه ایران مدعي شد: "ايران در حال نزديك شدن به اين مرحله است. به طوري كه به تأخير انداختن عمليات نظامي در آن به امر غيرممكني تبديل شده است و زماني كه ايران سلاح هسته اي را به دست آورد امور دشوارتر و خطرناكتر خواهد بود و متوقف كردن آن هزينه هاي مالي و جاني بيشتري در بر خواهد داشت".



0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد