سست شدن پایه های کمپ دیوید

دوشنبه 17 بهمن 1390
06:53
سست شدن پایه های کمپ دیوید رئيس حزب الوفد مصر از سست شدن پايه هاي پيمان سازش موسوم به کمپ ديويد بين کشورش و رژيم صهيونيستي و احتمال لغو آن بعد از انقلاب مردمي در مصر خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، السید البدوی شحاته رئیس حزب الوفد مصر تاکید کرد که توافقنامه صلح مصر و رژیم صهیونیستی پس از دوره بهار عربی در وضعیت خطرناکی قرار گرفته است؛ به ویژه که ملت های عربی نقش زیادی در تعیین سرنوشت چنین توافقنامه هایی ایفا می کنند.

براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی فلسطین، السید البدوی شحاته در جریان دیدار با "بان پترسون" سفیر آمریکا در مصر که با حضور تعدادی از رهبران این حزب در مقر آن برگزار شد، خاطر نشان کرد: "در صورتی که کشور فلسطین در مرزهای سال 1967 تشکیل نشود و تمامی مشکلات موجود در زمینه حقوق ملت فلسطین مانند آب ها و مرزها و آوارگان حل نشود، توافقنامه صلح مصر و اسرائیل در معرض خطر قرار می گیرد".

وی همچنین از عدم رعایت عدالت در سیاست های آمریکا در قبال مساله فلسطین که ملت مصر آنرا مساله خود می داند، انتقاد کرد و گفت: بی عدالتی و موضع یک بام و دو هوای آمریکا در قبال آرمان فلسطین تاثیر منفی بر روی آن می گذارد و ملت های عربی و به ویژه شهروندان مصری حساسیت خاصی نسبت به سیاست یک بام و دو هوای آمریکا دارند.

0% ...

آخرین اخبار

رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم


یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند


هشدار صریح تهران به واشنگتن: پاسخ ایران به هرگونه تجاوز، فراتر از میدان نظامی خواهد بود