در اولين سالگرد آغاز انقلاب؛

توافق بحرينيها براي حضور درميدان شهدا

پنج‌شنبه 20 بهمن 1390
05:10
توافق بحرينيها براي حضور درميدان شهدا سخنگوي ائتلاف انقلابيون 14 فوريه بحرين تاكيد كرد كه همه گروههاي مخالف در داخل و خارج از بحرين درخصوص حضور مجدد در ميدان شهدا (اللولوه) شهر منامه براي تاكيد بر مطالبات مشروع خود اتفاق نظر دارند.

"عبدالرووف الشايب" در گفتگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: ملت بحرين در اولين سالگرد آغاز انقلاب 14 فوريه به ميدان شهدا بازخواهند گشت و اين حق آنها است و نمي توان درباره آن سازش كرد.
وي افزود: انقلاب بحرين تا سرنگوني رژيم آل خليفه ادامه خواهد يافت و انقلابيون به نقطه بي بازگشت رسيده اند.
الشايب گفت: مخالفان، شوراي انتقالي بحرين را در خارج از كشور براي انتقال قدرت از آل خليفه به ملت تشكيل خواهند داد.
وي از نوع موضعگيري آمريكا در قبال مسائل منطقه به شدت انتقاد كرد و گفت: درحالي كه آمريكا همه تلاش خود را براي سرنگون كردن نظام سوريه و تغيير نظام در اين كشور از طريق ارجاع موضوع به شوراي امنيت انجام مي دهد؛ از رژيم بحرين كه ملت را با همدستي اشغالگران سعودي مي كشد و شكنجه مي كند، حمايت مي نمايد.
الشايب تصريح كرد: آمريكا مزدوران و نيروهاي امنيتي رژيم بحرين را براي سركوب ملت با سلاح هاي مختلف آموزش مي دهد.
اين سخنگو به وجود طرحي براي ايجاد كنفدراليسم بين بحرين و عربستان اشاره كرد و گفت: ما هرگز به رژيم آل خليفه اجازه نخواهيم داد كه استقلال بحرين و سرزمين آن را به عربستان سعودي بفروشد، عربستاني كه حداقل اصول حقوق بشر را براي ملت عربستان محترم نمي شمارد.
وي تاكيد كرد: بايد يك برنامه سياسي و مقاومت عملي عليه اين طرح وجود داشته باشد زيرا ملحق كردن و فروش بحرين به عربستان قانوني نيست و سازمان ملل و هيچ يك از قوانين بين المللي آن را نمي پذيرد و ملت بحرين با اين نقشه با همه ابزارهاي مشروع مقابله خواهند كرد.
7-22:49

0% ...

آخرین اخبار

صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی