وحدت مسلمانان عامل ناكامي نقشه دشمنان

پنج‌شنبه 20 بهمن 1390
09:16
وحدت مسلمانان عامل ناكامي نقشه دشمنان قائم مقام سابق الازهر مصر بر ضرورت وحدت اسلامي و به شكست كشاندن نقشه هاي دشمنان براي ايجاد گسست در بين مسلمانان تاكيد كرد.

شيخ محمود عاشور  روز پنجشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم گفت: وحدت به منزله تيري بر قلب هاي دشمنان اسلام است.
وي اظهار داشت: وحدت اسلامي اميد همه مسلمانان است و اين وحدت است كه دشمنان اسلام را ناراحت و امت اسلامي را قوي مي سازد و تيري بر قلب هاي دشمنان است.
عاشور به تلاش دشمنان اسلام براي ضربه زدن به دين اسلام از طريق تلاش براي ايجاد تفرقه و گسست در بين امت اسلامي با ابزارها و شيوه هاي مختلف اشاره كرد و گفت: اگر حق و حقوق امت اسلامي غصب شده باشد يا كسي براي ايجاد گسست در بين امت اسلامي تلاش كند؛جهاد يك فريضه براي مسلمانان به شمار مي رود.
وي از امت اسلامي خواست تا براي بالابردن هرچه بيشتر شان و منزلت اسلام در راستاي تقويت وحدت بكوشند.
عاشور تاكيد كرد: با وجود اختلاف طوايف و افكار، بايد دست در دست هم يكپارچه به مقابله با طوفاني بپردازيم كه پيش روي امت و نيروهاي اسلامي قرار دارد.
8-22-25-

0% ...

آخرین اخبار

هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند