حمله به منزل دبيركل جمعيت وفاق بحرين

شنبه 22 بهمن 1390
05:22
 حمله به منزل دبيركل جمعيت وفاق بحرين همزمان با تشديد اعتراضات و ناآرامي ها در آستانه اولين سالروز انقلاب بحرين (14فوريه برابر با 25 بهمن) نيروهاي امنيتي جمعه شب با شليك گازهاي اشك آور خانه شيخ علي سلمان دبيركل جمعيت وفاق ملي ـ اسلامي بحرين را هدف قرار دادند.

به گزارش شنبه پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، شيخ علي سلمان در پي اين اقدام نيروهاي امنيتي بحرين مجبور شد به همراه همسر و دخترش به يكي از اتاق ها پناه ببرد.

دبيركل جمعيت وفاق ملي ـ اسلامي بحرين و خانواده اش در اين حادثه آسيب نديدند.

شيخ علي سلمان پس از اين حمله به خبرگزاري آلمان گفت: براي جلوگيري از تاثير گازهاي اشك آور صورتش را پوشانده است و اين در حالي است كه اكثريت مردم بحرين با چنين حملات و حال و روزي مواجه هستند.

اين حادثه بعد از آن رخ داد كه درگيري هاي شديدي بين پليس و گروهي از تظاهركنندگان در روستاي بلاد القديم در حومه منامه رخ داد. خانه شيخ سلمان از مرداد گذشته (آگوست) تاكنون دو بار هدف گاز اشك آور قرار گرفته است.  

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد