حزب آزادي وعدالت اعلام كرد:

مخالفت با اعتصاب عمومي درمصر

يکشنبه 23 بهمن 1390
15:22
 مخالفت با اعتصاب عمومي درمصر قاهره (العالم) ـ مسوول رسانه اي حزب آزادي و عدالت (حزب الحريه و العداله) تاكيد كرد كه اين حزب ايده اعتصاب عمومي مسالمت آميز را نمي پذيرد و چنين اعتصابي را تحريم مي كند.

احمد سبيع يكشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، از دعوت مردم براي اعتصاب عمومي در مصر انتقاد كرد و افزود: حزب آزادي و عدالت بر اين باور است كه اوضاع فعلي كشور تحمل يك اعتصاب عمومي كه اقتصاد مصر را فلج كند، ندارد.

وي گفت: حزب آزادي و عدالت بر طبق توافقي كه صورت گرفت در انتظار واگذاري قدرت از سوي شوراي نظامي به غيرنظاميان در ژوئن 2012 است و اگر اين اتفاق نيفتد اين حزب موضعي ديگر اتخاذ خواهد كرد.

مسوول رسانه اي حزب آزادي و عدالت خاطرنشان كرد: اين حزب به ماهيت اين تحرك اعتراض دارد و معتقد است كه در اين اوضاع فعلي برگزاري اعتصاب عمومي كه مصر را فلج كند، هيچ ضرورتي ندارد.

سبيع گفت: جدول زماني كه احزاب و گروه هاي سياسي و همه مردم مصر در همه پرسي 19 مارس گذشته بر آن توافق كردند، چگونگي انتقال قدرت در مصر را تعيين كرد.

وي افزود: هم اكنون انتخابات مجلس الشعب (پارلمان) را به پايان رسانده ايم و به زودي انتخابات مجلس شورا نيز به پايان مي رسد، همچنين موعد برگزاري انتخابات رياست جمهوري نيز جلو افتاده است و پس از گذشت يك سال از انقلاب برخي دستاوردها محقق شده است.

سبيع خاطرنشان كرد: حزب آزادي و عدالت مانند ديگر ملت مصر با تداوم حكومت شوراي نظامي مخالف و خواستار واگذاري قدرت به غيرنظاميان است.

وي گفت: اين حزب در انتظار اجراي تعهداتي است كه از قبل در خصوص آنها توافق حاصل شد ازجمله اين تعهدات انتخابات مجلس الشعب بود و به زودي نيز انتخابات مجلس شورا به پايان مي رسد و انتخابات رياست جمهوري نيز نهايتا تا ماه آتي برگزار مي شود ولي اگر اوضاع تا بعد از 2012 همين گونه ادامه داشته باشد در اين صورت حزب آزادي و عدالت موضعي ديگر اتخاذ خواهد كرد.
17:40 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود