مجازات جمعی مردم در بحرین

سه شنبه 25 بهمن 1390
18:51
مجازات جمعی مردم در بحرین عضو جمعيت حقوق بشر بحرين تأکيد کرد، رژيم آل خليفه در حال مجازات جمعي مردم و اجراي قانون وضعيت فوق العاده بدون علني کردن آن است.

"يوسف المحافظه" روز سه شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم اظهار داشت: رژيم آل خليفه سياست "مجازات جمعي" را در بحرین اعمال مي كند.

المحافظه به متوقف كردن خودرویش در يكي از ايست هاي بازرسي منطقه بني جمره اشاره كرد و گفت: نيروهاي امنيتي من را در منطقه بني جمره متوقف كردند، و مداركم را گرفتند و از من درباره مقصدم بازجویي كردند .

المحافظه خاطرنشان کرد: بسياري از فعالان سياسي بامداد امروز به سوي ميدان  اللؤلؤه حركت كردند، که 3 نفر از آنها بازداشت شدند.

عضو جمعيت حقوق بشر بحرين تاکید کرد: همه مسيرهاي منتهي به ميدان اللؤلؤه مسدود است، و نيروهاي و خودروهاي گارد ملي ، پليس و دستگاه اطلاعاتي در اطراف ميدان مستقر شده اند .

المحافظه گفت: رژيم همچنين سياست سانسور خبري و منحرف كردن افكار عمومي را درپيش گرفته است و خبرنگاران رسانه هاي معروف جهاني را از پوشش خبري وقايع بحرين منع مي كند.

المحافظه خاطرنشان کرد: انقلابيون بحرين با وجود سانسور خبري توانسته اند از طريق اينترنت آخرين تحولات كشورشان را در اختيار رسانه هاي خارجي قرار دهند .

 

SM-14-12:39



0% ...

آخرین اخبار

فراخوان اتحادیه‌های دانشجویی فرانسه برای ادامه اعتراضات


سرلشکر عبداللهی: اقدام دشمن احراز شد منتظر نمی‌مانیم


معادلات جدید صنعا؛ از پاسخ به تهدیدهای عربستان تا شکستن محاصره ظالمانه


سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد