دخالت آشكار سفير آمريكا در امور داخلي يمن

چهارشنبه 26 بهمن 1390
07:42
دخالت آشكار سفير آمريكا در امور داخلي يمن عضو انجمن آينده عدالت يمن، جرالد فايرستن سفير آمريكا در صنعا را در زمينه دخالت آشكار در امور داخلي يمن، به پل برمر حاكم نظامي آمريكا در عراق پس از اشغال اين كشور تشبيه كرد و درباره هرگونه اعتماد به واشنگتن در ساختن آينده يمن هشدار داد.

"حسن علي العماد" چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: سفير آمريكا در يمن در حال ايفاي نقشي است كه بي شباهت به نقش پل برمر حاكم نظامي آمريكا در عراق پس از حمله به اين كشور نيست.

العماد از همه گروه هاي سياسي يمني خواست از اعتماد به آمريكا و برخي كشورهاي همسايه بپرهيزند زيرا آنها صلاح يمن را نمي خواهند.

عضو انجمن آينده عدالت يمن، تاكيد كرد: طرح ها و راهكارهايي كه در يمن ارايه مي شوند راه حل هايي براي اجراي برنامه هاي رژيم حاكم هستند نه برنامه هاي جواناني كه براي آن انقلاب كردند.

العماد افزود: يمن در مسير برقراري ثبات گام برداشته و اهداف انقلاب در حال به ثمر نشستن است بنابراين كساني كه سعي مي كنند اين گونه وانمود كنند كه برگزاري انتخابات تنها ضامن برقراري ثبات است در واقع در پي فريب افكار عمومي هستند.

وي با اشاره به تهديد كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس ضد كساني كه بخواهند انتخابات يمن را تحريم كنند، اظهار داشت: اين تهديدها پوشالي و توخالي هستند و اين كشورها توان عملي كردن چنين تهديدهايي را ندارند.

العماد گفت: حملات آن ها به شمال و جنوب يمن آن هم در زماني كه تمام رسانه ها و حمايت منطقه اي ، آمريكايي و صهيونيستي را همراه داشتند به شكست انجاميد بنابراين نمي توان انتظار داشت در وضع فعلي كه برگ برنده اي در دست ندارند، تهديدهايشان كارايي داشته باشد.

عضو انجمن آينده عدالت يمن، سپس با انتقاد از برخي طرف هاي يمني كه در مسير تعيين شده از سوي بيگانگان گام بر مي دارند، خاطر نشان كرد: جوانان انقلابي اكنون به خوبي مي دانند كه اين طرف ها اراده اي از خود ندارند و تنها مجري برنامه هاي كشورهاي خارجي هستند.

العماد تاكيد كرد: در حال حاضر يمن عرصه جنگ خواسته هاست و راه حل هايي مقطعي براي اين مرحله وجود دارد اما خواست مردم فراتر از اين مسايل يعني تحقق اهداف انقلاب است.

وي افزود: با توجه به اراده پولادين جوانان انقلابي، اينك همه مي دانند كه اين جوانان تا تحقق همه اهداف انقلاب از پاي نخواهند نشست.

15:48 ـ 14


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم